Τετάρτη 16/6/2021

Αποτροπιασμός! Ξεκλήρισε ολόκληρη την οικογένεια του μπροστά στα παιδιά του

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Ισπανία όταν ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του, την κουνιάδα του και την πεθερά του μπροστά στα παιδιά του ηλικίας 4 και 7 ετών, στην πόλη Βάλχα της Γαλικίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του, ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να πάει τα παιδιά τους στο σχολείο κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία του διαζυγίου με την ίδια. Κατόπιν, δολοφόνησε με τον ίδιο τρόπο την αδελφή της και τη μητέρα της, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την περιφέρεια της Γαλικίας.

Τράπηκε σε φυγή

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Γαλικίας δήλωσε ότι, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή προτού παραδοθεί τελικά στις αρχές. Το τριπλό φονικό προκάλεσε την έντονη καταδίκη, ιδίως εκ μέρους της πολιτικής τάξης, σε μια χώρα όπου η μάχη εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας έχει αναχθεί σε εθνικό στόχο, μετά την υιοθέτηση ενός νόμου κατά της βίας εναντίον των γυναικών το 2004.

Σημειώνεται ότι, 41 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί φέτος στην Ισπανία από τον σύντροφό τους ή τον πρώην σύντροφό τους, σύμφωνα με την ισπανική κυβέρνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ