Ξύπνησε από κώμα μυρίζοντας το αποσμητικό

Must Read

Τρεις εβδομάδες ήταν σε κώμα ο 13χρονος Κάκπερ Κράουζ από το Ρίβερ Ίντεν της Αγγλίας. Ο μικρός έπεσε σε ποταμό και έμεινε 25 λεπτά βυθισμένος στα παγωμένα νερά. Οι διασώστες όπου τον έβγαλαν στην όχθη κατάφεραν να επανεκκινήσουν την καρδιά του, το μικρό αγόρι όμως παρέμενε σε κώμα.

Επί τρεις εβδομάδες οι γονείς του προσπαθούσαν να τον «ξυπνήσουν» είτε βάζοντας του την αγαπημένη μουσική, είτε μιλώντας του συνέχεια.

Έπειτα από τις άκαρπες προσπάθειες τους, η μητέρα του θυμήθηκε πως ο Κάκπερ είχε πάθος με ένα συγκεκριμένο αποσμητικό, έτσι άρχισαν να ψεκάζουν καθημερινά το δωμάτιό του στο νοσοκομείο..

Το «θαύμα» δεν άργησε να γίνει και ο μικρός ξύπνησε από το κώμα, ενώ πια είναι απόλυτα υγιής. Το σίγουρο είναι πως η εταιρία όπου φτιάχνει τα αποσμητικά θα μπορούσε να εμπνευστεί το νέο της διαφημιστικό σποτ από την ιστορία του μικρού Κάκπερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This