Μητέρα τριών παιδιών κατασπαράχθηκε από τα σκυλιά της! (video)

Must Read

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα στην κομητεία Τσεσάιρ της Βρετανίας, καθώς μητέρα τριών παιδιών, όχι μόνο κατασπαράχθηκε από τα ίδια της τα σκυλιά, αλλά αυτό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια της κόρης της!

Η 44χρονη Ελέιν Στάνλεϊ είχε στο σπίτι της για παρέα την Μπίλι και τον ΝτιΤζέι, δύο σκυλιά ράτσας μαστίφ, τα οποία ποτέ τους δεν είχαν γίνει επιθετικά.

Ώσπου, την Τρίτη 24/9, οι γείτονες είδαν την κόρη της να βγαίνει σε έξαλλη κατάσταση από το σπίτι και να ουρλιάζει ότι τα σκυλιά τους επιτέθηκαν στη μητέρα της!

Σύμφωνα με τους ίδιους, μητέρα και κόρη καβγάδιζαν άγρια, όταν τα σκυλιά επιτέθηκαν στην Ελέιν.

Οι διασώστες που κατέφθασαν στο σημείο, βρήκαν την 44χρονη μέσα στα αίματα, με σοβαρά τραύματα από δαγκωνιές. Η δύστυχη γυναίκα πέθανε πριν καν προλάβουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι γείτονες, στο μεταξύ, είχαν βγάλει τα δυο σκυλιά στον κήπο, και, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έγινε προσπάθεια να τα ναρκώσουν, για να τα μετακινήσουν με ασφάλεια.

Η ένεση με την ναρκωτική ουσία έπιασε στην Μπίλι, η οποία μεταφέρθηκε σε κέντρο προστασίας σκύλων. Δεν έγινε, όμως, το ίδιο με τον ΝτιΤζέι, ο οποίος συνέχισε να επιτίθεται σε όποιον επιχειρούσε να τον πλησιάσει, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον πυροβολήσουν, θανατώνοντάς τον.

https://youtu.be/3pSuVd56mmM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This