Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Βλαντιμίρ Πούτιν: Γενέθλια στην τάιγκα μαζεύοντας μανιτάρια (video)

Με μια εξόρμηση στη σιβηριανή τάιγκα γιόρτασε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν τα γενέθλιά του, μια μέρα νωρίτερα.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, που σήμερα κλείνει τα 67 του χρόνια, εμφανίζεται να κάνει βόλτα στο σιβηριανό δάσος, μαζί με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, και να μαζεύει μανιτάρια. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο Ρώσος ηγέτης εμφανίζεται πίσω από το τιμόνι ενός τζιπ, να οδηγεί στην τάιγκα με τον Σόιγκου στη θέση του συνοδηγού, και κατόπιν να κάνουν μαζί πεζοπορία.

Σε μία από τις στάσεις τους, ο Σοιγκού ξεθάβει έναν μικρό θάμνο με άγρια μούρα. «Πάρ’ τον μαζί σου στη Μόσχα, μπορείς να τον μεταφυτεύσεις στην ντάτσα (δηλ. το εξοχικό) σου», λέει χαμογελώντας ο Πούτιν στον υπουργό του, με τον ίδιο να εκφράζει αμφιβολίες ότι το φυτό θα μπορέσει να αναπτυχθεί εκεί. «Πρέπει να δημιουργήσουμε την ίδια ποιότητα αέρα και νερού στη Μόσχα», λέει ο Πούτιν.

Επίσης, στο βίντεο εμφανίζεται ο Πούτιν να σκαρφαλώνει σε ένα βουνό και να ατενίζει από ψηλά τον ποταμό Γενισέι, θαυμάζοντας την ομορφιά του. «Σκαρφαλώσαμε πάνω από τα σύννεφα», ακούγεται να λέει ο Ρώσος πρόεδρος σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ