Τρίτη 15/6/2021

Άνοιξαν το καπό του αυτοκινήτου και… έμειναν άναυδοι! Δείτε τι βρήκαν

Όσοι έχουν γάτες, γνωρίζουν πολύ καλά την –ενίοτε ατυχή για προφανείς λόγους– συνήθειά τους να κρύβονται μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου, για να ζεσταθούν το χειμώνα.

Αυτό που συνέβη σε ζευγάρι από το Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια, ωστόσο, είναι κάτι το πρωτοφανές!

Μια μέρα, εκεί που η Holly Persic οδηγούσε το αυτοκίνητό της, με συνοδηγό τον σύζυγό της, Chris, άρχισαν να ακούνε περίεργους θορύβους από τη μηχανή και να μυρίζουν σαν κάτι να καίγεται. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι είχαν πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο μόλις ένα μήνα πριν και ήταν όλα στην εντέλεια.

Σταματάνε, λοιπόν, στην άκρη, ανοίγουν το καπό και τι να δουν: σκίουροι είχαν μετατρέψει τη μηχανή του αυτοκινήτου… σε κρυψώνα για να καρύδια τους!

Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα από τότε που άρχισαν να πέφτουν τα καρύδια από το δέντρο της αυλής τους, τα σκιουράκια της περιοχής είχαν προλάβει να γεμίσουν τη μηχανή με χόρτα και να κρύψουν μέσα τους περισσότερα από 200 καρύδια!

Όταν, μάλιστα, το ζευγάρι πήγε το αυτοκίνητο στο συνεργείο, οι μηχανικοί, βρήκαν καρύδια και σε άλλα σημεία, με αποτέλεσμα να τους πάρει αρκετή ώρα για να το καθαρίσουν ολοκληρωτικά.

Φυσικά, όταν γνωστοποιήθηκε η περιπέτεια του ζευγαριού, δεν ήταν και λίγοι οι γείτονες που επίσης τσέκαραν τα οχήματά τους… για καλό και για κακό!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ