Δευτέρα 14/6/2021

Υστερικό λογύδριο Ερντογάν προς τους Κούρδους: Παραδώστε τα όπλα σας ως το βράδυ

Ένα λογύδριο στο οποίο κάνει επίκληση «στην ηθική και τη συνείδηση (!) της Δύσης, του Αραβικού Συνδέσμου, αλλά και όλων των χωρών» έβγαλε ο Ερντογάν προ ολίγου, προειδοποιώντας τους ότι εάν δεν αλλάξουν στάση, το πρόβλημα θα επιστρέψει πάνω τους…

Ο Ερντογάν, μιλώντας σε όλους εκείνους, που θέλουν να μεσολαβήσουν στους «τρομοκράτες», όπως αποκαλεί τους Κούρδους, είπε: «Έι, Δύση, έι Αραβικέ Κόσμε, έι ηθική και συνείδηση όλων των χωρών, παρόμοια προβλήματα έρχονται πάνω σας σίγουρα αν συνεχιστεί αυτό. Έχουμε μια προσφορά για σας: ο συντομότερος τρόπος για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα στη Συρία, η προσφορά μας, είναι όλοι οι τρομοκράτες να αφήσουν αμέσως τα υλικά και τα όπλα έξω από την καθορισμένη ζώνη».

«Μέχρι το βράδυ όλοι οι «τρομοκράτες» πρέπει να παραδώσουν τα όπλα τους, να καταστρέψουν τις παγίδες τους και να εγκαταλείψουν την ασφαλή ζώνη που καθορίσαμε», είπε και συνέχισε:

«Όταν αναδειχθεί μια νόμιμη κυβέρνηση στη Συρία, που θα αντιπροσωπεύει όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, τότε εμείς θα εγκαταλείψουμε πλήρως τις περιοχές, τις οποίες διευθύνουμε και παρέχουμε ασφάλεια. Εμείς χτίζουμε, ποτέ δεν διώχνουμε κόσμο».

ΥΓ: 184 Τούρκοι πολίτες έχουν συλληφθεί, επειδή διαμέσου των σόσιαλ μίντια ασκούσαν μαύρη προπαγάνδα κατά της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνη». Από αυτούς προφυλακίστηκαν οι 24.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ