«Κωλοτούμπας» ο Ερντογάν – Τώρα λέει ότι θα δει τον Πενς

Must Read

Μετά το τελεσίγραφο στους Κούρδους για τη Συρία ο Ερντογάν αρχικά είπε ότι δεν θα δει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο και τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ γιατί ήθελε να μιλήσει μόνο με τον Τραμπ… Αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη, αφού ανάγκασε τις ΗΠΑ να… βγάλουν ανακοίνωση. Ο Τούρκος πρόεδρος θα πάει στη Μόσχα έως το τέλος του μήνα, αλλά δεν είναι σίγουρο το ταξίδι στις ΗΠΑ!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ύστερα από μια γεμάτη απειλές και προκλήσεις ομιλία στους βουλευτές του κόμματός του, έκανε τους πάντες άνω κάτω όταν είπε πως δεν θα δεχτεί να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο γιατί εκείνος μιλάει μόνο με τον Ντόναλντ Τραμπ!

Μάλλον ο Ερντογάν ζήλεψε τα καμώματα του Αμερικανού ομολόγου του (για τα οποία λίγες ώρες νωρίτερα τον είχε… τρολάρει) και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, άλλαξε στάση και μέσω πηγών και του διευθυντή επικοινωνίας του, ανακοίνωσε ότι τελικά θα δεχτεί να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τον υπουργό Εξωτερικών, αύριο στην Άγκυρα!

Ο Ερντογάν «προβλέπει να συναντήσει την αμερικανική αντιπροσωπεία», έγραψε στο Twitter ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This