Βίντεο στέλνει τον Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. σε δίκη για σεξουαλική επίθεση! (video)

Ο 51χρονος ηθοποιός παραδόθηκε οικειοθελώς στις αρχές

Must Read

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης ενός έτους βρίσκεται ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζ., καθώς κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε νεαρή γυναίκα.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου, μια 30χρονη γυναίκα κατάγγειλε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης πως, ο βραβευμένος με Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου ηθοποιός, την ακούμπησε άσεμνα στο στήθος, στο μπαρ όπου διασκέδαζαν.

Λίγες ημέρες μετά, και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ο 51χρονος ηθοποιός παραδόθηκε οικειοθελώς στην αστυνομία. Κατόπιν οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο του Μανχάταν, και, αφού δήλωσε αθώος, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι και τις 26 Ιουνίου, οπότε και θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στη διάθεση της αστυνομίας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει το γεγονός ότι δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ, στο οποία φαίνεται ότι ο Γκούντινγκ Τζ. και η γυναίκα που τον κατηγορεί είχαν όντως επαφή. Ωστόσο είναι δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα, αν όντως υπάρχει κάτι το απρεπές στο όλο σκηνικό.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού δήλωσε πως αναμένει να αποκατασταθεί πλήρως το όνομα του πελάτη του, τον οποίο και γνωρίζει πάνω από 30 χρόνια, διάστημα αρκετό για να έχει σχηματίσει εντύπωση ως προς το πόσο πολύ εκτιμά και σέβεται τις γυναίκες. «Θεωρώ πως δεν υπάρχει ίχνος εγκληματικής δραστηριότητας που να μπορεί να αποδοθεί στον πελάτη μου. Και το λέω, έχοντας δει με τους συνεργάτες μου σχεδόν δύο ώρες βίντεο για το περιστατικό, για το οποίο είμαστε εδώ σήμερα» πρόσθεσε.

Ο ίδιος ο Γκούντινγκ Τζ., εξάλλου, αρκέστηκε να δηλώσει, «Εμπιστεύομαι το σύστημα και την όλη διαδικασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τι πραγματικά συνέβη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This