Είναι ερωτευμένη με… Boeing και θέλει να το παντρευτεί

Must Read

Ιπτάμενος και «σέξι» είναι ο «εραστής» 30χρονης Γερμανίδας, μόνο που δεν θα μπορούσε να είναι… τζέντλεμαν σαν τη γνωστή ταινία, καθώς δεν είναι πιλότος. Δεν είναι καν άνθρωπος. Η Μικέλε Κέμπκε δηλώνει ερωτευμένη με αεροπλάνο Boeing 737-800, το οποίο αποκαλεί «θησαυρό» της και θέλει μάλιστα να το παντρευτεί.

«Βρίσκω το 737-800 πολύ ελκυστικό και σέξι… είναι το πιο όμορφα κατασκευασμένο, ελκυστικό και κομψό αεροπλάνο», επέμεινε η Κέμπκε από το Βερολίνο μιλώντας σε γερμανικά μέσα. Υποστήριξε, δε, ότι η πενταετής σχέση της με το αεροπλάνο «είναι κάποιες φορές δύσκολη», καθώς όπως είπε, «ο μόνος τρόπος για να είμαι κοντά του είναι όταν πετάω και όταν τον επισκέπτομαι στο υπόστεγο». 

Η 30χρονη πηγαίνει συχνά στο υπόστεγο όπου είναι παρκαρισμένο το αεροπλάνο, το αγκαλιάζει και το φιλάει. Στο σπίτι της κοιμάται αγκαλιά με ομοίωμά του ή με κομμάτια του Boeing 737-800, όπως πόρτες ή εξαρτήματά του. «Θέλω να παντρευτώ τον θησαυρό μου και να ζήσουμε σε υπόστεγο για αεροπλάνα», υποστήριξε η Κέμπκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This