Πέμπτη 17/6/2021

Σοκ! 83χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 59χρονο που προσέλαβε για να την φροντίζει

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε 83χρονη γυναίκα στα χέρια 59χρονου, τον οποίο προσέλαβε για να φροντίζει την ίδια και τον καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο άνδρας, αφού έβγαλε τον υπερήλικα σύζυγό της από το δωμάτιό τους, τη βίασε και, κατόπιν, το έβαλε στα πόδια.

Η 83χρονη, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, από τα οποία απέκτησε οκτώ εγγόνια, ζει μαζί με τον επί 60 ολόκληρα χρόνια σύζυγό της στο σπίτι τους στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Η 83χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και ο σύζυγός της

Αντιμετωπίζουν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά, επειδή δεν ήθελαν να πάνε σε οίκο ευγηρίας, προσέλαβαν από την ιδιωτική εταιρία Omni-Care τον 59χρονο, εξειδικευμένο στη φροντίδα ηλικιωμένων, Σάιμον Προντάνοβιτς για να τους προσέχει στο σπίτι.

Ο Προντάνοβιτς είχε αναλάβει κυρίως τη φροντίδα του συζύγου της 83χρονης, αλλά ενίοτε έδινε και στην ίδια τα φάρμακά της.

Ο 59χρονος βιαστής

Ώσπου, καποια μέρα όπου η 83χρονη του ζήτησε να της δώσει τα χάπια της, ο 59χρονος τοποθέτησε τον σύζυγο στο καροτσάκι και τον οδήγησε έξω από το δωμάτιο. Επέστρεψε, κατόπιν, στο δωμάτιο και τη βίασε!

Ο Προντάνοβιτς κινδυνεύει με κάθειρξη 25 ετών, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος, όταν τον ανέκρινε η αστυνομία, αρνήθηκε το βιασμό, καθώς στο σώμα της ηλικιωμένης βρέθηκε DNA του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ