Είναι πολύ σέξι για… γιατρός!

Οι… «καυτές» πόζες τής στέρησαν την ιατρική άδεια

Must Read

Η Νανγκ Μουέ Σαν είναι όμορφη. Και σέξι.

Και, όπως αναφέρει στον λογαριασμό της στο instagram, «πρώην γιατρός»!

Όχι, δεν (μας) κάνει πλάκα. Η πανέμορφη 29χρονη κοπέλα από τη Μιανμάρ (πρώην Βιρμανία) είχε άδεια εξάσκησης ιατρικού επαγγέλματος, χάρη στην οποία εργαζόταν ως γενική παθολόγος.

Όλα, όμως, άλλαξαν, όταν το 2017 αποφάσισε να κυνηγήσει καριέρα μοντέλου. Και, πιο συγκεκριμένα, όταν άρχισε να ποζάρει στα social media, φορώντας… αποκαλυπτικά μαγιό και σέξι εσώρουχα.

Οι απειλές του Ιατρικού Συλλόγου

Αυτό ήταν αρκετό για να ενοχληθούν «κάποιοι», με αποτέλεσμα ο Ιατρικός Σύλλογος της χώρας της να την απειλήσει με αφαίρεση της ιατρικής άδειάς της, στην περίπτωση που δεν «κατέβαζε» τις εν λόγω φωτογραφίες.

Αν και, αρχικά, συμφώνησε, η συνειδητοποίηση ότι κάτι τέτοιο ουσιαστικά αντιτίθεται στο –απόλυτα δημοκρατικό- δικαίωμά της να εκφράζεται ελεύθερα, την οδήγησε στο να αρνηθεί να το κάνει.

Ως αποτέλεσμα, στις 3 Ιουνίου, ο Σύλλογος της ανακοίνωσε και επίσημα ότι της αφαιρεί την άδεια.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε επισκεπτόμενοι τα social media της, η Νανγκ Μουέ Σαν, όχι μόνο δεν «έκατσε να σκάσει», αλλά, πλέον, αντί για παυσίπονα, προτιμά να μοιράζει… εγκεφαλικά!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This