ΗΠΑ: Νέα έρευνα για ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές του 2016

Must Read

Την ώρα που ο πρόεδρος Τραμπ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά κατηγοριών που σχετίζονται τόσο με το περιβόητο τηλεφώνημα με τον Ουκρανό ομόλογό του, το οποίο στάθηκε η αφορμή για να αρχίσει η διαδικασία παραπομπής του, όσο και με τη στάση του αναφορικά με τους Κούρδους και την Τουρκία, το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκίνησε επίσημη έρευνα για την… έρευνα του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μούλερ σχετικά με την ανάμιξη της Ρωσίας στις εκλογές του 2016!

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γουίλιαμ Μπαρ, εκ των εκλεκτών του προέδρου Τραμπ, έδωσε εντολή να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες που συνδέονται με την έρευνα του ειδικού ανακριτή Μούλερ. Οπως ανέφερε το CNN, η εντολή από τον Μπαρ δόθηκε επειδή ο υπουργός έχει υποψίες ότι ορισμένοι από τους αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας που επέβλεπαν την έρευνα ενδέχεται να έχουν ενεργήσει εσφαλμένα.

Υπενθυμίζουμε ότι η έρευνα Μούλερ οδήγησε στην απαλλαγή Τραμπ σχετικά με τις κατηγορίες συνεργασίας της προεκλογικής εκστρατείας του με τη Μόσχα, αλλά όχι και με εκείνες για προσπάθεια παρακώλυσης της Δικαιοσύνης.

Στο μεταξύ, αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με έναν ειδικό στην επικοινωνία, ο οποίος θα αναλάβει τη διαχείριση των ζητημάτων που σχετίζονται με την επίσημη έρευνα των Δημοκρατικών για την παραπομπή του προέδρου Τραμπ. Στο θέμα αναφέρθηκε την Πέμπτη και ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέιαμ, ο οποίος επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι ο Λευκός Οίκος εργάζεται προκειμένου να συγκροτήσει μια ομάδα συνεργασίας με αντικείμενο την επικοινωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This