Ερντογάν: Δεν θα παραδώσουμε την Κωνσταντινούπολη στους Ελληνες!

Must Read

Με ανθελληνικές κορώνες προσπαθεί ο Ταγίπ Ερντογάν να φρενάρει την ήττα του στην Κωνσταντινούπολη, καθώς βλέπει τον υποψήφιο δήμαρχο του κόμματός του, Μπιναλί Γιλντιρίμ, να βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις.

Ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του στη συνοικία Σαντζάκ, δήλωσε πως: «δεν θα παραδώσουμε την Κωνσταντινούπολή μας σε αυτούς τους ψεύτες. Οι κατακτήσεις της καρδιάς μας ξεκίνησαν το 1453».

Ο Ερντογάν προσπαθεί να πλήξει έτσι τον επικρατέστερο για τη δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, στον οποίο προσπαθεί να «προσάψει» ελληνική καταγωγή.

«Ποιοι χάρηκαν πιο πολύ από τις εκλογές της 31ης Μαρτίου; Ήταν οι Ελληνες. Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων για τον “Έλληνα που κατέκτησε την Πόλη”; Θα το αλλάξουμε αυτό την Κυριακή; Αν γίνει αυτό, τότε δεν μας σταματάει τίποτα. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε πολύ. Πρώτα ο Αλλάχ, θα τα ανατρέψουμε αυτά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν, που συνέχισε το παραλήρημά του λέγοντας:

«Δεν θα παραδώσουμε την Κωνσταντινούπολή μας σε αυτούς τους ψεύτες» τόνισε, απευθυνόμενος στην ψηφοφόρους της αντιπολίτευσης, για να προσθέσει: «Απευθύνομαι στη νοοτροπία που διακατέχει το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα, για να τους πω ότι 1453 δεν ξεκίνησε η τυραννία, αλλά οι κατακτήσεις της καρδιάς μας. Σώζοντας την Ιστανμπούλ από την τυραννία της Κωνσταντινούπολης, σε ποιους κατέληξε; Σε μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This