Ο Ερντογάν σε παροξυσμό, μας απειλεί ότι θα αυξήσει την εμβέλεια των πυραύλων Ταϊφούν 

Προειδοποίησε ο προκλητικός πως δεν θα αφήσει αναπάντητες τις ενέργειες της Ελλάδας

Must Read

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν, που έδωσε συνέντευξη στην τουρκική κρατική τηλεόραση TRT, την οποία και ελέγχει απόλυτα. Και μας προειδοποίησε μάλιστα ότι θα αυξήσει την εμβέλεια των πυραύλων Ταϊφούν, που… πανικοβάλουν την Αθήνα!

Κατηγόρησε τη χώρα μας ότι αυξάνει την ένταση, με ενέργειες που απειλούν την Τουρκία και είναι αποφασισμένος να μην τις αφήσει αναπάντητες. Το δε γελοίο της υπόθεσης είναι πως κατηγορεί την Ελλάδα ότι η στάση της είναι αντίθετη με τις σχέσεις γειτονίας και τη συμμαχία, δηλαδή το ΝΑΤΟ!

«Η πρόσφατη συμπεριφορά της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε να γίνει αποδεκτή. Αυτή η στάση είναι αντίθετη με τις σχέσεις γειτονίας και τη συμμαχία. Η κύρια ανησυχία της Ελλάδας είναι το αυξανόμενο προφίλ της Τουρκίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Απελπισμένη μπροστά στις αντιδράσεις μας στις παράνομες κινήσεις της Ελλάδας, η ελληνική πλευρά καταφεύγει σε παράλογες μεθόδους. Η Ελλάδα δεν έχει καμία βάση για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της περί παραβίασης του εναέριου χώρου. Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα αυξάνει την ένταση παρενοχλώντας τον εναέριο χώρο, τα αεροσκάφη και τους αλιείς μας. Οι ενέργειες αυτές δεν μένουν αναπάντητες από την αεροπορία και την ακτοφυλακή μας», δήλωσε προκλητικά.

Και συνεχίζοντας το παραλήρημα ανέφερε: «Πανικοβάλλονται όταν λέμε Tayfun. Επί του παρόντος, έχει εμβέλεια 560 χιλιομέτρων, αλλά λέω ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Θα το αυξήσουμε στα 1.000 χιλιόμετρα. Αυτό είναι το βήμα που κάνουμε. Δεν είναι δυνατόν να καθόμαστε με δεμένα τα χέρια απέναντι σε ενέργειες που στρέφονται κατά της ασφάλειας της χώρας μας. Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτές. Δεν καταλαβαίνω αυτή την αντίθεση. Αυτά τα πράγματα που κάνουμε είναι για να προστατεύσουμε τη χώρα μας. Αυτές ονομάζονται “αμυντικές” βιομηχανίες. Θα πάρουμε την άδειά τους ενώ τα κάνουμε αυτά;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This