Ο Τραμπ σκέφτεται να δείξει στους Αμερικανούς τα πειστήρια του… (θριαμβευτικού) εγκλήματος!

Must Read

Το ενδεχόμενο να δείξει στους Αμερικανούς πολίτες μέρος της επιδρομής των αεροπορικών δυνάμεων εναντίον του ηγέτη του ISIS, κατά την οποία ο Μπαγκντάντι ανατινάχθηκε έχοντας μαζί του τρία παιδιά, προκειμένου να αποφύγει την αιχμαλωσία, εξετάζει ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Η ερώτηση ήταν «εξετάζω τη δημοσίευση βίντεο της επιδρομής;» και ίσως πάρουμε συγκεκριμένα τμήματα και τα δώσουμε στη δημοσιότητα. Ναι», απάντησε ο Τραμπ επιβιβαζόμενος στο Air Force One με προορισμό το Σικάγο.

Ο Τραμπ με αυτή την δήλωση δείχνει ότι έχει τα πειστήρια για τα λεγόμενά του, ότι ο Μπαγκντάντι μία μέρα νωρίτερα καταδιώχθηκε έως το τέλος ενός υπόγειου τούνελ από αμερικανικά στρατιωτικά σκυλιά, κλαίγοντας και φωνάζοντας σε όλη τη διαδρομή.

Συνοδευόμενος από τρία παιδιά ο Μπαγκντάντι ενεργοποίησε το παγιδευμένο γιλέκο, ανατινάζοντας τον εαυτό του και τρία παιδιά, θεωρώντας ότι δεν έχει άλλη λύση, δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε αρνηθεί να ενημερώσει την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, πριν την επιδρομή, φοβούμενος ότι μέλη του Κογκρέσου θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την επιχείρηση με διαρροές.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, από την άλλη, ανέφερε ότι δεν είχε στην κατοχή του αξιόπιστα δεδομένα σχετικά με την αμερικανική επιχείρηση, γι’ αυτό και είχε λόγους να αμφισβητεί την αξιοπιστία της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This