Συγκινητικές στιγμές: Έσωσαν από τα συντρίμμια 8 μηνών μωρό στην Τουρκία

Αμέτρητα τα νεκρά παιδιά στα χαλάσματα

Must Read

Συγκλονίζουν οι σκηνές σε Τουρκία και Συρία, με παιδιά να απεγκλωβίζονται από τα συντρίμμια, ενώ την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δυστυχώς τα νεκρά παιδιά είναι αμέτρητα, μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Εκατοντάδες είναι τα παιδιά που θάφτηκαν στα συντρίμμια των σπιτιών τους και οι διασώστες παλεύουν με τον χρόνο και το κρύο για να τα ανασύρουν ζωντανά. Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι διασώστες πρόλαβαν να σώσουν ένα μωράκι μόλις 8 μηνών και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Ήταν μόνο με το φορμάκι του που φορούσε στον ύπνο του.

Η Αϊσέ κατάφερε να βγει ζωντανή από τα χαλάσματα. Ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρυσε ήταν ο διασώστης που την έσωσε και προσπάθησε να της δώσει κουράγιο. Ο πατέρας της είχε βγει ζωντανός μαζί τη γυναίκα του και τον γιο τους.

Στην Αζάζ, στη Συρία, ένας διασώστης κρατά στα χέρια του ένα κοριτσάκι.

Ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών ανασύρθηκε νωρίτερα ζωντανό από τα ερείπια σπιτιού στην πόλη Αζάζ, όμως αρκετά μέλη της οικογένειάς του σκοτώθηκαν.

Ο θείος του κοριτσιού έλεγε σε δημοσιογράφο του πρακτορείου Reuters ότι σκοτώθηκαν δύο από τα αδέρφια της μικρής Ραγκντάντ Ισμαήλ και η μητέρα της, που ήταν έγκυος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This