Από οδηγός τανκς, πρωταγωνιστής σε γκέι ροζ ταινίες (αν και ο ίδιος δηλώνει στρέιτ)

Must Read

Πρώην στρατιώτης, που βγάζει πάνω από 1.000 ευρώ την ημέρα ως πρωταγωνιστής σε γκέι ροζ ταινίες, επιμένει ότι είναι 100% στρέιτ και πως η σύντροφός του δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επαγγελματική επιλογή του.

Ο Ντάνιελ ΜακΓκράφιν από το Μπλάκπουλ, του οποίου το καλλιτεχνικό είναι Τζόρντι Τζάκσον, αποκάλυψε στο νέο ντοκιμαντέρ του Channel 5 με τίτλο «The sex business: Swinging both ways» ότι βγάζει καθημερινά τόσα χρήματα με «λίγες ώρες δουλειάς». «Ήμουν στο πυροβολικό έξι χρόνια. Αποφασίστηκε όταν ήμουν ακόμα παιδί. Απλώς, ήξερα ότι θα πάω στον στρατό» εξηγεί ο Ντάνιελ. «Οδηγούσα από φορτηγά ως τανκς και μετά βίας κοιμόμουν.

Τα ’παιξα. Πήρα δύο εβδομάδες άδεια και δεν επέστρεψα ποτέ. Ήμουν αδικαιολογήτως απών για έναν χρόνο» αποκαλύπτει. Μετά πέρασε οκτώ μήνες σε στρατιωτική φυλακή και όταν βγήκε, έκανε διάφορες δουλειές, από γυμναστής έως dj. «Ένα κορίτσι, που ήταν θαυμάστρια μου όταν δούλευα ως dj, δούλευε ως ντομινάτριξ και μου μίλησε για έναν τύπο που ήταν απολύτως στρέιτ, αλλά έκανε γκέι πορνό».

Ο τύπος αυτός του τηλεφώνησε και, αφού τον διαβεβαίωσε ότι τα περισσότερα από αυτά που γίνονται μπροστά στην κάμερα δεν είναι πραγματικά, του έδωσε 800 ευρώ για ένα μικρό δοκιμαστικό γύρισμα.

Ο Ντάνιελ εντυπωσιάστηκε από το ποσό και δεν είπε ποτέ ξανά όχι. Εξάλλου, έχει και τη στήριξη της συντρόφου του Φρέγια, η οποία διευκρινίζει ότι δεν την νοιάζει που κάποιοι της λένε ότι πρέπει να είναι και γκέι για να κάνει αυτήν τη δουλειά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This