51χρονος Ρώσος συνελήφθη από αστυνομικούς ως ύποπτος για κανιβαλισμό τριών φίλων του!

Must Read

Ως ύποπτος για κανιβαλισμό συνελήφθη στη Ρωσία άνδρας, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν τρία μισοφαγωμένα πτώματα, μαζί με μέλη από σκύλους, γάτες και πουλιά. Ο 51χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, φέρεται ότι σκότωσε τρεις φίλους του με ένα μαχαίρι την ώρα που κοιμούνταν.

Οι αστυνομικές Αρχές της πόλης Αρχάγκελσκ εκτιμούν ότι τους είχε μεθύσει προτού πέσουν για ύπνο και τους σκότωσε με πρόθεση να τους φάει. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, τους είχε διαμελίσει και στη συνέχεια πέταξε τα μέλη που δεν ήθελε σ’ έναν ποταμό. Οι δολοφονίες εκτιμάται ότι έγιναν μεταξύ Μαρτίου 2016 και Μαρτίου 2017. Διευκρινίζεται ότι από την ψυχιατρική εξέτασή του προκύπτει πως ο ύποπτος έχει σώας τας φρένας.

Αφού προχώρησε στις δολοφονίες, ο άνδρας εγκαταστάθηκε στο διαμέρισμα ενός θύματός του. Στους γονείς του θύματος είχε πει ότι ο αγνοούμενος είχε μετακομίσει για δουλειά σε άλλη πόλη. Μάλιστα, με μεγάλη ηρεμία και σιγουριά είπε το ίδιο και στους αστυνομικούς. Τα άλλα δύο θύματά του φαίνεται ότι δεν είχαν συγγενείς, διευκολύνοντας έτσι τον φερόμενο ως κανίβαλο στη συγκάλυψη των δολοφονιών.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση δήλωσαν ότι πήρε πολύ καιρό ώσπου να αναγνωριστούν τα θύματα. «Δεδομένου ότι τα μέλη των σωμάτων βρέθηκαν κατακερματισμένα, ήταν αδύνατη η αναγνώρισή τους, ωστόσο μπορέσαμε να καταλήξουμε στις ταυτότητές τους χάρη σε μια σειρά από πολύπλοκες εξετάσεις» εξήγησαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This