Τη βίαζαν επί τρία χρόνια και διεκδικεί αποζημίωση 10.000.000$ από τα μοτέλ που υπέστη το μαρτύριο!

Must Read

Αποζημίωση 10.000.000 δολάρια διεκδικεί με αγωγή της 23χρονη από δύο μοτέλ στη Νέα Υόρκη, στα οποία βιαζόταν από τα 10 έως τα 13 της, ακόμα και 20 φορές τη μέρα. Κατηγορεί τις διαχειρίστριες εταιρίες ότι το προσωπικό έκανε τα στραβά μάτια, καταγγέλλοντας επίσης ότι βιάστηκε από εργαζομένους στα φθηνά ξενοδοχεία.

Η αγωγή σε βάρος των εταιριών Wyndham Hotels & Resorts και Choice Hotels Corporation, σύμφωνα με τη «New York Post», κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη σε πολιτειακό δικαστήριο του Μπρούκλιν.

Σε αυτήν η γυναίκα, που αναφέρεται με τα αρχικά της Σ.Τζ., αποκαλύπτει ότι οι αμερικανικές Αρχές την έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια όταν ανακάλυψαν ότι ο πατέρας της τη βίαζε. Στα 10 της το έσκασε από το σπίτι των ανάδοχων γονιών της, καθώς και εκεί έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Μόλις βγήκε στους δρόμους, γνώρισε έναν 25χρονο, ο οποίος, αφού επίσης τη βίασε, τη μετέφερε καθημερινά βάζοντας χάρτινη σακούλα στο κεφάλι της είτε στο μοτέλ «Howard Johnson» της Wyndham είτε στο «Econo Lodge» της Choice.

Εκεί τα επόμενα τρία χρόνια την προωθούσε σε άντρες, αναγκάζοντάς τη να κάνει σεξ ακόμα και 20 φορές τη μέρα. Οι εργαζόμενοι των μοτέλ φέρεται ότι γνώριζαν τι συνέβαινε, και μάλιστα όταν ο 25χρονος δεν είχε χρήματα να πληρώσει το δωμάτιο, τους επέτρεπε ως αντάλλαγμα να τη βιάζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This