Halloween: Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονη μετά από… «πάρτι» πυροβολισμών! (video)

Must Read

Κι άλλο περιστατικό πυροβολισμών συνέβη τη βραδιά του Halloween στην Αμερική και αυτή τη φορά τα σκάγια βρήκαν -εκτός του πραγματικού στόχου- κι ένα διερχόμενο παιδί, που βγήκε να γιορτάσει!

Ένα 7χρονο κορίτσι, ντυμένο όπως ο αγαπημένος του ήρωας “Bumblebee” από τους “Transformers“, βγήκε, για να συγκεντρώσει κεράσματα, αλλά αντ’ αυτού έπεσε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο, όταν δέχθηκε τις σφαίρες αγνώστων.

Σύμφωνα με το cbsnews, η 7χρονη είχε βγει μαζί με τον πατέρα της για «φάρσα ή κέρασμα» (trick or treat) στους δρόμους του Σικάγο.

Ξαφνικά, μια ομάδα αγνώστων άρχισε να κυνηγάει και να πυροβολεί εναντίον ενός 31χρονου άνδρα στη μέση του δρόμου, όμως οι σφαίρες βρήκαν και το παιδί, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρότατα.

https://twitter.com/angiange830/status/1190176583753064451?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1190176583753064451&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbomb.gr%2Fkosmos%2Fstory%2F1025723%2Faima-sto-halloween-pyrovolisan-7xroni-ntymeni-bumblebee-sto-sikago

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει κόσμο να τρέχει, ενώ ακούγονται οι πυροβολισμοί, εκ των οποίων οι δύο πέτυχαν την επτάχρονη χαμηλά στο λαιμό. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This