Σοκαριστικό: Μπράβος στέλνει στον «άλλο κόσμο» πελάτη μπαρ με μία μόνο γροθιά! (video)

Must Read

Βίντεο που «έπιασε» τη στιγμή όπου δύο μπράβοι επιτίθενται σε πελάτη, με τον έναν να τον ξαπλώνει κάτω με δυνατή γροθιά, προκαλεί σοκ, καθώς η γροθιά αποδείχτηκε μοιραία για τον πελάτη.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Μάικ Τζόουνς-Ματίας, ένας 55χρονος απόστρατος από τη Βρετανία, επισκέφθηκε ένα μπαρ στην Πατάγια της Ταϊλάνδης τον Μάιο του 2018, αφού προηγουμένως είχε παρευρεθεί σε επαγγελματικό δείπνο σε εστιατόριο της πόλης.

Όμως, άγνωστο για ποιο λόγο, ο 55χρονος δοκίμασε να φύγει χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό, κάτι που, τελικά, αποτέλεσε και το βασικό ελαφρυντικό για τον μπράβο που, άθελά του, τον έστειλε στον «άλλο κόσμο», ο οποίος και αθωώθηκε από δικαστήριο της χώρας, που θεώρησε ότι ο δράστης βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο προβλήθηκε στα βρετανικά ΜΜΕ, φαίνεται ο 55χρονος να βγαίνει από το μπαρ και να τσακώνεται με δύο μπράβους, ένας εκ των οποίων του καταφέρνει τη θανατηφόρα γροθιά:

https://youtu.be/_VyslJ9YTPc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This