Ο Τραμπ θέλει να «παντρέψει» Τζόνσον και Φάρατζ

Must Read

Την άποψή του για την πολιτική σκηνή της Βρετανίας εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε την Πέμπτη στο βρετανικό ραδιοφωνικό δίκτυο LBC Radio και τον επικεφαλής του κόμματος του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ.

Για τον πρόεδρο Τραμπ ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν θα είναι «τόσο κακός» για τη Βρετανία, στην περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός στις εκλογές του Δεκεμβρίου. «Ο Κόρμπιν θα ήταν τόσο κακός για τη χώρα σας. Θα ήταν τόσο κακός, θα σας οδηγούσε σε τόσο λάθος δρόμο» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός πρόεδρος.

Αντιθέτως, το στόμα του έσταζε μέλι τόσο για τον Μπόρις Τζόνσον όσο και για τον ίδιο τον Νάιτζελ Φάρατζ, τον οποίο συμβούλεψε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Βρετανό πρωθυπουργό, για να δημιουργήσουν μαζί μια «ασταμάτητη δύναμη». Ο Τζόνσον «είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και νομίζω ότι είναι ο σωστός άνθρωπος αυτή τη στιγμή. Και ξέρω ότι εσύ (Φάρατζ) και εκείνος θα καταλήξετε να κάνετε κάτι που θα μπορούσε να είναι φανταστικό. Εάν εσύ και εκείνος ενώσετε τις δυνάμεις σας, ξέρετε, θα πρόκειται για μια ασταμάτητη δύναμη» τόνισε ο Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε, επίσης, την ανησυχία του ότι οι ΗΠΑ ίσως να μην μπορέσουν να συνάψουν μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τη Βρετανία μετά το Brexit, εξαιτίας ορισμένων όρων της συμφωνίας του Βρετανού πρωθυπουργού για την αποχώρηση από την Ε.Ε. Λίγο μετά τη μετάδοση της τηλεφωνικής συνέντευξης του Αμερικανού προέδρου, ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον Τραμπ ότι προσπαθεί να παρέμβει στις γενικές εκλογές της Βρετανίας. «Ο Τραμπ προσπαθεί να παρέμβει στις βρετανικές εκλογές προκειμένου να καταφέρει ο φίλος του Μπόρις Τζόνσον να εκλεγεί» έγραψε στο twitter ο Τζέρεμι Κόρμπιν.

Μετακόμισε μόνιμα στο Παλμ Μπιτς!

Απηυδισμένος από τον τρόπο που του έχουν συμπεριφερθεί οι δημοτικοί και πολιτειακοί άρχοντες της Νέας Υόρκης, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι από εδώ και στο εξής το Παλμ Μπιτς της Φλόριντα θα γίνει η μόνιμη κατοικία της οικογένειάς του.
Αν και βέρος Νεοϋορκέζος, ο Τραμπ από την ώρα που εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται σε μια συνεχή αντιπαράθεση τόσο με τον δήμαρχο της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο όσο και με τον κυβερνήτη της Πολιτείας Αντριου Κουόμο, κυρίως εξαιτίας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στη Νέα Υόρκη -εκεί εδρεύει ο οργανισμός Τραμπ- καθώς και των φορολογικών υποθέσεών του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This