Ορνέλα Μούτι: Κινδυνεύει με φυλάκιση, επειδή έφαγε με τον… Πούτιν! (video)

Θεατρική επιχείρηση τη μηνύει για διαφυγόντα κέρδη

Must Read

Υπήρξε μια εποχή όπου η Ορνέλα Μούτι ήταν η πιο διάσημη και… «καυτή» Ιταλίδα του πλανήτη!

Ακόμη, άλλωστε, ηχεί στα αυτιά μας εκείνο το «Ορνέλα!» από την παλιά διαφήμιση του… κρεμοσάπουνου Lux (τι, όχι;).

Η 64χρονη, πια, ηθοποιός, η οποία σχετικά πρόσφατα έκανε και ένα «πέρασμα» από ταινία του Γούντι Άλεν (το «Στη Ρώμη με αγάπη» του 2012), πλέον κινδυνεύει να γίνει διάσημη για τα… «φέσια» της!

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μούτι βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη για μια υπόθεση, η οποία μας γυρίζει πίσω στο 2010. Τότε, δηλαδή, όπου η γοητευτική ηθοποιός είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί για τρία συνεχόμενα βράδια στη σκηνή του θεάτρου Βέρντι στην επαρχία Πορντενόνε.

Από το «κρεβάτι του πόνου» στο πλευρό του Πούτιν

Αντ’ αυτού, η ηθοποιός παρουσίασε ένα χαρτί γιατρού, το οποίο ανάφερε ότι έπασχε από έναν σοβαρό ερεθισμό στο λαιμό, που της προκαλούσε πυρετό και έντονο βήχα, οπότε δεν θα τα κατάφερνε.

Μόνο που, εκείνες ακριβώς τις ημέρες, η πρωταγωνίστρια του «Flash Gordon» εθεάθη να δειπνεί στο πλευρό του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στην… Αγία Πετρούπολη!

Η Μούτι, η οποία, με βάση την εκδίκαση της υπόθεσης, κατηγορείται για πλαστογράφηση ιατρικού εγγράφου, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με εξάμηνη ποινή φυλάκισης και πρόστιμο 500 ευρώ. Επιπλέον, θα αναγκαστεί να πληρώσει άλλα 30.000 ευρώ στους εκπροσώπους του θεάτρου, ως αποζημίωση για αθέτηση συμβολαίου.

Το θέμα είναι, πως η 64χρονη Ιταλίδα σταρ τα τελευταία χρόνια πρέπει να βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Ή, απλώς, της αρέσει να… «φεσώνει» κόσμο.

Όπως, δηλαδή, συνέβη και με τον σπιτονοικοκύρη της, ο οποίος το 2017 τής έκανε έξωση από το σπίτι της στη Ρώμη, για ανεξόφλητους λογαριασμούς ύψους… 80.000 ευρώ!

«Ορνέλα»… ντροπή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This