«Έσβησε» ο Patrick-Louis Vuitton σε ηλικία 68 ετών

Must Read

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο Patrick-Louis Vuitton,  απόγονος της διάσημης οικογένειας Vuitton που έγινε ξακουστή παγκοσμίως για την αυτοκρατορία του οίκου με τα πολυτελή προϊόντα του.

Ο Patrick-Louis Vuitton υπήρξε επικεφαλής του τμήματος ειδικών παραγγελιών και από το 1973 ακολουθούσε την οικογενειακή παράδοση, εργαζόμενος ως τεχνίτης ξυλουργός.

«Οι παππούδες μου επέμεναν να συνεχίσω στην οικογενειακή επιχείρηση. Πάντα έλεγα στον παππού μου: “Όχι”», είχε αναφέρει στην Αραβική Vogue σε παλαιότερη συνέντευξή του, τονίζοντας μάλιστα ότι όνειρο του ήταν να γίνει κτηνίατρος.

Μπορεί να ξεκίνησε ως απλός τεχνίτης, σύντομα όμως επέβλεπε σχεδόν 300 ειδικές παραγγελίες που λάμβανε κάθε χρόνο ο πολυτελής οίκος.

Μια αγαπημένη του φράση που χρησιμοποιούσε συχνά, ήταν : «Το “Savoir-faire μπορεί να υπάρξει μόνο αν μεταδοθεί».

Η ανακοίνωση του οίκου Louis Vuitton

Ο Michael Burke, διευθύνων σύμβουλος του οίκου αποχαιρέτησε με ανακοίνωση του τον επικεφαλή του τμήματος παραγγελιών: «ο Patrick-Louis ήταν μια εμβληματική φιγούρα της οικογένειας Vuitton και του οίκου μας. Οι σκέψεις μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του, ιδιαίτερα τους γιους του, Pierre-Louis και Beno ît-Louis, που εργάζονται δίπλα μας, καθώς και τα εγγόνια του. Εκ μέρους όλων των ομάδων, τους στέλνουμε τη συμπαράστασή μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This