Όποιος χάνει στην αγάπη… κερδίζει στο στοίχημα – Τον χώρισε και κέρδισε 800.000 δολάρια!

Must Read

Αυστραλός χτίστης έχασε στον έρωτα, αλλά κέρδισε και με το παραπάνω στο στοίχημα. Ο Κένι αποκάλυψε ότι λίγο αφού τον παράτησε η συνοδός του διαπίστωσε ότι είχε κερδίσει 800.000 δολάρια στο στοίχημα που είχε παίξει στο Melbourne Cup, τον πιο διάσημο αγώνα ιπποδρόμου στην Αυστραλία.

Ο Κένι πόνταρε μόλις 10 δολάρια την Τρίτη στον μεγάλο αγώνα του Crown Casino, όπου συνοδευόταν από την καλή του. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της κούρσας, το μυαλό του ωστόσο ήταν αλλού, αφού η συνοδός του τού έλεγε στην ψύχρα ότι δεν ήθελε να συνεχίσουν άλλο. Όταν όμως ξεθόλωσε από το ερωτικό στραπάτσο, συνήλθε γρήγορα αφού διαπίστωσε ότι είχε κερδίσει 793.000 δολάρια.

«Άνοιξα τον λογαριασμό μου στο Sportsbet και άρχισα να ουρλιάζω. Είδα όλους τους αριθμούς να ταιριάζουν και έμεινα άναυδος. Μετά έμεινα με το στόμα ανοιχτό και μετά ούρλιαζα “ω Θεέ μου” και όλοι στο εστιατόριο με κοιτούσαν με ύφος ”τι δεν πάει καλά με αυτόν τον παλιάτσο;”» αποκάλυψε ο ίδιος ο Κένι για το πώς έζησε τη στιγμή μιλώντας στην εκπομπή SEN Breakfast. H συνοδός τον είδε από μακριά να αντιδρά έτσι και έσπευσε να δει τι του συνέβαινε. Έμαθε, αλλά το μόνο που κέρδισε ήταν μερικά… κερασμένα ποτά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This