Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

«Έσπασαν» την σιωπή τους μετά από 15 χρόνια για τα UFO

Πέντε άνδρες του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που υπηρετούσαν στο αεροπλανοφόρο Νίμιτς, όταν το 2004 είχε απανωτές εμπλοκές με UFO, έσπασαν τη σιωπή τους ύστερα από 15 χρόνια.

Ο Τζέισον Τέρνερ, ο Πάτρικ Χιουτζ, ο Γκάρι Βούρις, ο Ράιαν Γουίγκελτ και ο Κέβιν Ντέι όχι μόνο επιβεβαιώνουν τη μοναδική μέχρι τώρα μαρτυρία πιλότου, αλλά υποστηρίζουν ότι τα βίντεο από τα UFO δόθηκαν σε μυστηριώδεις αξιωματούχους και ότι τα αποδεικτικά στοιχεία καταγράφηκαν.

Το μόνο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό που τράβηξε από το μαχητικό αεροπλάνο του ο πιλότος Ντέιβιντ Φρέιβορ τον Νοέμβριο του 2004 όταν προσπαθούσε να κυνηγήσει Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο «σε σχήμα συσκευασίας με καραμέλες Tic Tac» πάνω από το αεροπλανοφόρο στην ακτή της Νότιας Καλιφόρνιας.

Οι πέντε ναυτικοί επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά του, παραθέτοντας, σύμφωνα με το περιοδικό «Popular Mechanics», τις εμπειρίες τους από τα δικά τους πόστα.
Η παρενόχληση του αεροπλανοφόρου από τα UFO που κινούνταν γύρω από τα μαχητικά αεροπλάνα του, κατά σμήνη με ασυνήθιστα μεγάλες ταχύτητες, διήρκεσε σχεδόν μία εβδομάδα.

Οι ναυτικοί υποστήριξαν ότι είδαν τα σήματα των UFO στα ραντάρ του Νίμιτς και ότι μια φορά όταν κοίταξαν με κιάλια στο αντίστοιχο σημείο του ουρανού, είδαν σαν σκιές τα μυστηριώδη αντικείμενα. Υποστήριξαν επίσης ότι εκτός από τον Φρέιβορ και άλλοι πιλότοι κατέγραψαν σε βίντεο τις αερομαχίες τους με τα UFO.

Ωστόσο, ξαφνικά στο αεροπλανοφόρο έφτασαν με ελικόπτερο δύο μυστηριώδεις αξιωματούχοι τους οποίους δεν γνώριζαν, που κατάσχεσαν όλο το οπτικοακουστικό υλικό. Διέταξαν, μάλιστα, να διαγραφούν όλοι οι φάκελοι από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να γίνει επανεκκίνησή τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ