Νεκρή 18χρονη πρωταθλήτρια του μποξ – Την πάτησε το τρένο επειδή χάζευε το κινητό της!

Must Read

Μοιραίος για τη ζωή της, αποδείχτηκε ο εθισμός 18χρονης Ουκρανής πρωταθλήτριας του μποξ στο smartphone της.

Η Αμίνα Μπουλάχ, μέλος της εθνικής ομάδας νέων της πατρίδας της και χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άθλημα του μποξ, επέστρεφε από το φαρμακείο στο σπίτι της, στο χωριό Ταρασίφκα, με τα πόδια, φορώντας ακουστικά στα αυτιά της και χαζεύοντας στο κινητό της.

Αμίνα Μπουλάχ amina bulakh

Ήταν, δε, τόσο απορροφημένη, που ούτε καν άκουσε το τρένο που πλησίαζε την ώρα που περνούσε τις ράγες, από αφύλακτη διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα, όταν το αντιλήφθηκε, να είναι πλέον πολύ αργά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Αμίνα έκανε έναν ελιγμό στην προσπάθειά της να το αποφύγει, ωστόσο, δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από τις ράγες εγκαίρως, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Οι Αρχές ερευνούν το συμβάν, όμως, όπως όλα δείχνουν, το μοιραίο δυστύχημα οφειλόταν σε καθαρά δικό της λάθος.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Εισαγγελέας σκοτώθηκε από… αποδεικτικό στοιχείο την ώρα που δίκαζε!

«Τραγικές συνθήκες στέρησαν τη ζωή από την αθλήτρια της ομάδας νέων, Αμίνα Μπουλάχ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ουκρανική ομοσπονδία μποξ, ενώ ο προπονητής της, Βίκτορ Φεσέτσκο, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν από τη μητέρα της, αλλά δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγε. Της είπα “όλα θα πάνε καλά” και, όταν το συνειδητοποίησα, ήταν σαν να με χτύπησε κεραυνός», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This