Αντιδράσεις για το μεταναστευτικό σε ολόκληρη την Ευρώπη

Must Read

Πληθαίνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη οι αντιδράσεις για το συνεχιζόμενο εποικιστικό κύμα που τα μίντια επιμένουν για προπαγανδιστικούς λόγους να αποκαλούν «προσφυγικό».

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας τα στοιχεία που κατέθεσε στην βουλή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου και είναι συγκλονιστικά καθώς συνδέουν άμεσα την αύξηση της εισροής «προσφύγουν» με την αύξηση της εγκληματικότητας στην χώρα.

Δείτε επίσης: Διπλασιάστηκε η εγκληματικότητα με τους μετανάστες! Αλλοδαποί το 45% των συλληφθέντων – Πρώτοι στους βιασμούς

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός των Σουηδών Δημοκρατών ενός κόμματος που αναμένεται να είναι αυριανή κυβέρνηση στην Σουηδία μαζί με τους συντηρητικούς και τους Χριστιανοδημοκράτες.

Στο συνέδριο των Σουηδών Δημοκρατών ο αρχηγός του κόμματος, Jimmy Akesson δήλωσε: «Πρέπει να υπάρξουν περισσότερες επιστροφές μεταναστών.Πρέπει οι επιστροφές να είναι περισσότερες από τις αφίξεις. Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι η Σουηδία γέμισε από μετανάστες και δεν αντέχει άλλο.

Αυτή είναι μια βασική μας υπόσχεση. Αν ζεις στην Σουηδία πρέπει να αποδεχτείς τον δικό μας τρόπο ζωής, τις αξίες μας και να μάθεις την γλώσσα. Πρέπει να καταλάβεις ότι ήρθες σε μια ξένη χώρα και δεν μπορείς να συνεχίσεις να ζεις όπως στην δικιά σου».

Λόγια απλά και κατανοητά που έχουν φέρει το κόμμα των Δημοκρατών πρώτο σε δημοφιλία στην χώρα και σε πολύ δύσκολη θέση τα συντηρητικά κόμματα που ευνόησαν την λαθρομετανάστευση με την πολιτική τους τα προηγούμενα χρόνια .

Αν η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο λεγόμενο προσφυγικό εξακολουθήσει να είναι αυτή η αναιμική που βλέπουμε μέχρι σήμερα τότε αναπόφευκτα και στην χώρα μας θα γεννηθεί κάποιο κώμα τύπου Σαλβίνι-Λεπέν-Ορμπαν, σαν και αυτά που ξεφυτρώνουν παντού σε ολόκληρη την Ευρώπη και η ΝΔ θα δει μεγάλη φθορά στα δεξιά της…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This