Big Brother: Όχι μόνο τη βίασαν, αλλά η παραγωγή την ανάγκασε να το δει στην οθόνη! (video)

Must Read

Παίκτρια του ισπανικού «Big Brother» έπεσε θύμα βιασμού από συμπαίκτη της, και η παραγωγή την ανάγκασε να το παρακολουθήσει σε βίντεο!

Κι ενώ στα μέρη μας πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως οι αιτήσεις για συμμετοχή στο νέο «Big Brother» είχαν ξεπεράσει τις 5.000, σάλος ξέσπασε στην Ισπανία, από την είδηση πως η Καρλότα Πράντο, παίκτρια της περσινής σεζόν του ισπανικού «Big Brother» («Gran Hermano»), όχι μόνο έπεσε θύμα βιασμού από συμπαίκτη της, αλλά και η παραγωγή την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας, για να το δει σε βίντεο.

ΙΣΠΑΝΙΚΟ BIG BROTHER ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΡΛΟΤΑ ΠΡΑΝΤΟ

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η Πράντο βρέθηκε, στα καλά του καθουμένου, και χωρίς καν παρουσία ψυχολόγου, να παρακολουθεί τον βιασμό της ενώ βρισκόταν σε κατάσταση ημιλυποθυμίας, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η κοπέλα ζήτησε με δάκρυα στα μάτια να το σταματήσουν, οι υπεύθυνοι της παραγωγής επέμειναν, λέγοντας «νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα».

https://twitter.com/LilithMujer10/status/1201105393990164486

Η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα, αλλά διέρρευσε πρόσφατα στον ισπανικό Τύπο. Στο βίντεο του βιασμού, η Πράντο ακούγεται να λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Χοσέ Μαρία Λόπες, τον συμπαίκτη της, με τον οποίο είχαν αρχίσει να έρχονται κοντά. Κατόπιν, καταλήγουν στο κρεβάτι, ώσπου, κάμποση ώρα αργότερα ακούγεται από τα μεγάφωνα η παραγωγή που του ζητά να σταματήσει.

Χοσέ Μαρία Λόπες, Καρλότα Πράντο

Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους, ενώ εκπρόσωποι της ολλανδικής εταιρείας παραγωγής Endemol, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του ριάλιτι, σε σχετική ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση της ισπανικής παραγωγής να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες, ενώ η Πράντο λαμβάνει, πλέον, ψυχολογική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This