Μαφιόζικη ληστεία με τέσσερις νεκρούς στο Μαϊάμι

Must Read

Τραγικός ήταν ο απολογισμός της ένοπλης ληστείας που μετατράπηκε σε… κινηματογραφική καταδίωξη από την αστυνομία σε αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι της Φλόριντα, αφού τέσσερις άνθρωποι έπεσαν νεκροί.

Όλα άρχισαν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν δύο ύποπτοι λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στο Κόραλ Γκέιμπλς, στο νότιο Μαϊάμι. «Καθώς οι ύποπτοι έφευγαν από τον χώρο, έκλεψαν ένα φορτηγό της UPS και απήγαγαν τον οδηγό του» δήλωσε ο Τζορτζ Πίρο, πράκτορας του FBI, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ακολούθησε καταδίωξη για δεκάδες χιλιόμετρα, με πολλά αυτοκίνητα της αστυνομίας να κυνηγούν το φορτηγό που ελισσόταν στον αυτοκινητόδρομο ανάμεσα σε πλήθος άλλων αυτοκινήτων. Μία ώρα περίπου μετά τη ληστεία και 40 χλμ. μακριά από το κοσμηματοπωλείο οι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν να ανταλλάσσουν πυρά με τους δράστες. Οι «δύο ένοπλοι ύποπτοι» σκοτώθηκαν, όπως και δύο «αθώοι» πολίτες, ανέφερε ο Πίρο, εξηγώντας πως επρόκειτο για τον οδηγό που απήχθη και έναν διερχόμενο.

Ένα 24ωρο αργότερα σε άλλο σημείο της Φλόριντα ένας δράστης άνοιξε πυρ τραυματίζοντας 11 άτομα. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, το περιστατικό έγινε στη βάση του Ναυτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, στην Πενσακόλα της βόρειας Φλόριντα. Ο δράστης της ένοπλης επίθεσης σκοτώθηκε, ενώ όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This