Διώχνουν ηλικιωμένους για να βάλουν μετανάστες…

Must Read

Στην Σουηδία το κράτος διώχνει γέροντες από γηροκομείο για να το χρησιμοποιήσει ως δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Fria Tider στην Στοκχόλμη ο δήμος και οι αρμόδιες για το μεταναστευτικό υπηρεσίες, έβγαλαν ηλικιωμένους από γηροκομείο της πόλης με μια αστεία δικαιολογία που αφορούσε τις τουαλέτες ώστε να χρησιμοποιηθεί το κτίριο  με τα 48 συνολικά δωμάτια ως δομή μεταναστών.

Φυσικά ο κόσμος εξαγριώθηκε αλλά το Σουηδικό κράτος συνεχίζει την φιλομεταναστευτική πολιτική του καθώς η Σουηδία από το 2015 και μετά έχει δεχθεί τους περισσότερους αιτούντες άσυλο από κάθε άλλη χώρα(συγκρίνοντας πάντα τον πληθυσμό).

Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι η Στοκχόλμη είναι η πόλη με τους περισσότερους βιασμούς στην Ευρώπη και δεύτερη στον κόσμο πίσω μόνο από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Και όμως υπάρχουν πολιτικοί στην Σουηδία που επιμένουν ότι το πρόβλημα της χώρας δεν είναι οι μετανάστες αλλά οι γηγενείς που δεν είναι όσο πρέπει ανεκτικοί.

Η κατάσταση στην Σουηδία είναι τόσο άσχημη που η Δανία σκέφτεται να επαναφέρει τους συνοριακούς ελέγχους.

Πριν λίγο καιρό ο πρώην CEO της SCANIA Leif Ostling είχε δηλώσει (https://www.friatider.se/gamlingarna-kastades-ut-nu-flyttar-singlar-fr-n-tredje-v-rlden-p-stermalm) πως η κατάσταση στην χώρα  είναι τόσο κακή που ο ίδιος πιστεύει ότι η Σουηδία βρίσκεται στα πρόθυρα εμφύλιου πολέμου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This