Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Έλληνας οδηγός έσωσε κοριτσάκι από πνιγμό στη Γερμανία

Ήρωας έγινε ένας οδηγός λεωφορείο ελληνικής καταγωγής στη Γερμανία που έσωσε ένα δίχρονο κοριτσάκι από πνιγμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άγγελος Τζίντζιος έκανε το διάλειμμά του στο σταθμό των αστικών λεωφορείων στην πόλη Μπίτιχαιμ της Γερμανίας όπου και εργάζεται.

Δείτε επίσης: Αστυνομικός ανάγκασε άστεγο να γλείψει… ουρητήριο δημόσιας τουαλέτας

Εκεί άκουσε φωνές ανθρώπων που καλούσαν σε βοήθεια. Αφού πλησίασε στο σημείο είδε ένα κοριτσάκι να πνίγεται από ένα πλαστικό αντικείμενο που είχε καταπιεί καταλάθος.

«Είδα ένα μωρό μπλε κι αυθόρμητα μου βγήκε να το ξεκουμπώσω από το καροτσάκι, να το βγάλω έξω, να το γυρίσω ανάποδα να το χτυπήσω στην πλατούλα. Το έβαλα μετά στο γόνατό μου του έκανα τεχνητή αναπνοή κι έζησε το μωρό. Το τσίμπησα στην πλάτη βασικά με όλη μου τη δύναμη για να κλάψει κι έκλαψε.

Το έβγαλα αυτό το πράγμα από το στόμα. Του έβγαλα το πλαστικό, αλλά το παιδί και πάλι δεν ανέπνεε. Το φύσηξα στο στόμα, πρώτη φορά το έκανα αυτό στη ζωή μου δεν ήξερα τι έκανα, κι ήρθαν τα ματάκια του στη θέση του. Από την ένταση έκλαιγα… από το άγχος από όλο αυτό», τόνισε ο Έλληνας οδηγός και συμπλήρωσε:

«Οι γονείς του έπεσαν κάτω και μου φιλούσαν τα πόδια, έκλαιγα και εγώ. Θα έκανα τα πάντα για να το σώσω το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση να το άφηνα, δεν υπήρχε περίπτωση. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πως το έκανα. Όταν το σκέφτομαι κλαίω».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ