Απίστευτο! Πλήρωσαν 15.000 δολάρια για να δουν από κοντά ένα αυτοκίνητο!

Χρυσάφι στις... ρόδες της νέας Corvette

Must Read

Ξεπέρασε τα 15.000 δολάρια έκαστο, η τιμή 2 εισιτηρίων, τα οποία εξασφαλίζουν την είσοδο στα αποκαλυπτήρια της -άκρως εντυπωσιακής- Corvette C8.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Ιουλίου στο Τάστιν της Καλιφόρνιας και οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από απόσταση αναπνοής το νέο supercar της Chevrolet.

Κανονικά, το καθένα από τα –περιορισμένα– εισιτήρια κόστιζε 100 δολάρια, αλλά, μόλις οι διοργανωτές της εκδήλωσης διαπίστωσαν τη μεγάλη ζήτηση που είχαν αυτά, αποφάσισαν να διαθέσουν τα 2 τελευταία προς πλειστηριασμό στο e-bay.

Δελέασαν τους πλειοδότες

Μάλιστα, προκειμένου να δελεάσουν τους υποψήφιους πλειοδότες, μαζί με τα εισιτήρια ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν διήμερη διαμονή, δωρεάν μετακίνηση στο χώρο της εκδήλωσης, γεύμα με τους διοργανωτές και δώρο ένα συλλεκτικό polo t-shirt.

Η τιμή τους πολύ γρήγορα εκτινάχτηκε στα ύψη, με αποτέλεσμα να φτάσει τα 15.200 δολάρια ανά εισιτήριο!

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας, αφού ευχαρίστησαν τους πιστούς –και με… βαθιές τσέπες– φίλους της, ανακοίνωσαν πως τα έσοδα από τον πλειστηριασμό θα πάνε για την ενίσχυση του μουσείου της Corvette.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This