Τρίτη 15/6/2021

Ξεσκεπάστηκε κύκλωμα εμπορίας βρεφών – Κορυφαίος μαιευτήρας μεταξύ των εμπλεκομένων!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Αρμενίας μετά την αποκάλυψη κυκλώματος εμπορίας βρεφών σε δυτικούς, με τη συμμετοχή του κορυφαίου μαιευτήρα–γυναικολόγου της χώρας, επικεφαλής ορφανοτροφείου και άλλων αξιωματούχων.

Η υπόθεση ξεσκεπάστηκε μετά την καταγγελία της 35χρονης Σουζάν Πατβακανιάν, η οποία αναζητά την κόρη της από τότε που οι γιατροί της πρώην σοβιετικής χώρας την ανάγκασαν να τη δώσει όταν ήταν μωρό, πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Η ίδια κατηγόρησε ευθέως τον γυναικολόγο Ραζμίκ Αμπραμιάν και άλλους γιατρούς, ότι την εκβίασαν να δώσει σε ορφανοτροφείο το μωρό που γέννησε σε ηλικία 16 ετών και αποτελούσε καρπό του έρωτά της με έναν άντρα πέντε χρόνια μεγαλύτερό της, απειλώντας ότι θα κατήγγειλαν τον πατέρα στην αστυνομία για σεξ με ανήλικη.

Όταν τρεις μέρες αργότερα επέστρεψε μετανιωμένη στο ορφανοτροφείο για να πάρει το παιδί της πίσω, δεν το βρήκε και, ύστερα από έρευνες, αντιλήφθηκε ότι αυτό είχε πουληθεί με το που βγήκε από το μαιευτήριο!

Διαβάστε επίσης: Παππούς αγόρασε σχολικό λεωφορείο για τα… 10 εγγονάκια του

Η Πατβακανιάν φαίνεται ότι είναι ένα από τα πολλά θύματα του κυκλώματος εμπορίας βρεφών που δρούσε για περισσότερα από 20 χρόνια στη χώρα.

Στο πλαίσιο της έρευνας που άρχισαν οι Αρχές, εκτός από τον Αμπραμιάν έχουν συλληφθεί ακόμα ο επικεφαλής ορφανοτροφείου της πρωτεύουσας και ο επικεφαλής πτέρυγας νεογνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ