Αποκαλυπτικός ο Ρόμπι Γουίλιαμς: «Λίγο πριν γνωρίσω τη σύζυγό μου είχα κοιμηθεί με τη γυναίκα που με προμήθευε ναρκωτικά»

Must Read

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι, λίγο πριν γνωρίσει τη γυναίκα του, ήταν στο κρεβάτι με τη γυναίκα που του έδινε ναρκωτικά.

Πικάντικες αποκαλύψεις για τον γάμο τους έκαναν ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγός του Αϊντα Φιλντ, σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη. Το πρώτο ραντεβού τους ήταν άκρως επεισοδιακό, καθώς έλαβε χώρα λίγο αφότου ο 45χρονος σταρ είχε κάνει σεξ με την έμπορο ναρκωτικών του. «Η drug dealer μου είχε μόλις φύγει. Είχα κοιμηθεί μαζί της και μου είχε αφήσει μια σακούλα ναρκωτικά» ανέφερε ο Γουίλιαμς, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα υποδέχτηκε στην οικία του τη γυναίκα που έμελλε να γίνει σύζυγός του.

Δείτε επίσης: Βαρύ πρόστιμο σε McDonald’s, για το θάνατο δύο υπαλλήλων από ηλεκτροπληξία

Η Φιλντ, η οποία δεν είχε ιδέα για το ειδύλλιό του με τη γυναίκα που του προμήθευε ναρκωτικά, ομολογεί ότι βρήκε λίγο θλιβερή την εικόνα του, αν και, όπως λέει, δεν αντιλήφθηκε καν ότι ο Γουίλιαμς είχε πρόβλημα χρήσης ουσιών. Παρά το κάπως ασυνήθιστο πρώτο ραντεβού τους, το ζευγάρι δηλώνει ότι ένιωσε έναν «αμοιβαίο ηλεκτρισμό».

Η σχέση τους ξεκίνησε σχεδόν αμέσως, όμως στην πορεία ο τραγουδιστής ομολογεί ότι τη χώρισε αρκετές φορές, μέχρι να αποφασίσει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Κάμερον Ντίαζ και να δεσμευτεί ουσιαστικά με τη Φιλντ.

«Επεσα πάνω στην Κάμερον Ντίαζ και την Ντρου Μπάριμορ. Αρχισα να συζητάω για την κοπέλα με την οποία είχα αυτή τη σχέση και να απαριθμώ όλα τα προτερήματά της, μέχρι που η Κάμερον μου είπε ”δεν νομίζω ότι έχετε τελειώσει”. Εκείνη τη στιγμή ήταν σαν να μου μίλησε το σύμπαν. Εφυγα, πήγα στο σπίτι της Αϊντα και της αφοσιώθηκα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This