Ο πάπας Φραγκίσκος δεν έχει το αλάθητο! Χτύπησε πιστή και ζήτησε συγγνώμη (video)

Must Read

Συγγνώμη ζήτησε ο Πάπας Φραγκίσκος σε ομιλία του την Πρωτοχρονιά για το γεγονός ότι χτύπησε το χέρι πιστής όταν εκείνη επιχείρησε να του σφίξει το δικό του, όπως κάνουν πολλές φορές οι πιστοί στους ηγέτες των θρησκειών από υπερβάλλοντα ζήλο…

Η ιστορία συνέβη κάπως έτσι: Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Πάπας Φραγκίσκος τελείωνε τη βόλτα του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, όπου βγήκε για να δει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και την οικολογική φάτνη χωρίς ίχνος πλαστικού, που του δώρισε η κοινότητα του Τρεντίνο. Εκεί υπήρχε πλήθος πιστών, τους οποίους ο Πάπας χαιρετούσε οικειοθελώς. Κάποια στιγμή και αφού είχε σταματήσει να χαιρετάει, μια γυναίκα ασυνείδητα του άρπαξε το χέρι και το τράβηξε, με αποτέλεσμα εκείνος να της το χτυπήσει. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.

«Η υπομονή είναι αγάπη. Καμιά φορά χάνουμε την υπομονή μας, όπως εγώ χθες. Και σήμερα ζητώ συγνώμη για το χθεσινό κακό παράδειγμα» είπε ο Πάπας στην παραδοσιακή ομιλία του για το Νέο Έτος προς τους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Νωρίτερα, προσπαθώντας να… χρυσώσει το χάπι, κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας ο Πάπας εξήρε στο μήνυμά του όλες τις γυναίκες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This