Ο Βρετανικός στρατός προσκαλεί για κατάταξη τους… εθισμένους, με μια πρωτότυπη καμπάνια! (video)

Must Read

Σε όσους έχουν εμμονή με τα social media, τη γυμναστική και το αλκοόλ, μεταξύ άλλων, στράφηκε ο στρατός της Βρετανίας για να στρατολογήσει νέους.

Στη διαφημιστική… εκστρατεία που ξεκίνησε το νέο έτος, τους υπόσχονται ότι, αν καταταγούν στον στρατό, θα αποκτήσουν ακλόνητη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους!

Πώς συνδέονται η αυτοπεποίθηση και οι εμμονές με το αλκοόλ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το γυμναστήριο; Οι επικεφαλής του βρετανικού στρατού πήραν στα χέρια τους επιστημονικές έρευνες, που έδειξαν ότι οι παραπάνω κατηγορίες νέων αναπτύσσουν τις συγκεκριμένες εμμονές, διότι πάσχουν από χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης: Ηθοποιός του «Captain America» κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα της! (video)

Γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησαν διαφημιστικά πόστερ από κολάζ φωτογραφιών, οι οποίες σχηματίζουν ένα ποτήρι μπίρας ή ένα έντονα μακιγιαρισμένο πρόσωπο ή τα κομμένα σώματα καλογυμνασμένων αντρών και γυναικών.

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ POSTERS

Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από το σχόλιο ότι, η αυτοπεποίθηση τους μπορεί, είτε να διαρκέσει λίγο, όπως συμβαίνει αν πιουν μια μπίρα, πάρουν likes για τις φωτογραφίες τους, ή «χτίσουν» κορμί, είτε να κρατήσει «για πάντα», στην περίπτωση που… καταταγούν στο βρετανικό στρατό!

Δείτε και σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This