Σε συναγερμό οι ΗΠΑ για πιθανό χτύπημα – απάντηση του Ιράν για την δολοφονία Σουλεϊμανί

Must Read

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι ΗΠΑ σερ περίπτωση που το Ιράν επιχειρήσει να απαντήσει στην δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί, με ανάλογο χτύπημα, συνεχίζοντας να ενισχύουν τις δυνάμεις τους.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι βρίσκονται σε επαγρύπνηση, θεωρώντας πιθανό το σενάριο η Τεχεράνη να επιχειρήσει να σκοτώσει κάποιον Αμερικανό ανώτερο αξιωματούχο.

Πιθανή επίθεση σε δυο ημέρες

Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι θα υπάρξει μία «μεγάλη επίθεση» μέσα στις επόμενες δυο ημέρες.

Παράλληλα, προειδοποίηση για την πιθανότητα «ιρανικών κινήσεων» κατά των θαλάσσιων συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών κατά μήκος της Μέσης Ανατολής έχουν λάβει τα πλοία που επιχειρούν στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Δεκάδες νεκροί στην κηδεία του Σουλεϊμανί – Αναβλήθηκε η ταφή του (video)

Ο θάνατος του υποστράτηγου έχει οδηγήσει σε μεγάλες αντιαμερικανικές διαδηλώσεις στο Ιράν, με τον κόσμο να φωνάζει «θάνατος στην Αμερική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This