Ζάπλουτος Ιάπωνας θα μοιράσει 9.000.000 δολάρια σε 1000 followers, για να δει αν τα λεφτά θα τους φέρουν… ευτυχία!

Must Read

Εννέα εκατομμύρια δολάρια σε 1.000 followers του στο Twitter θα μοιράσει Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος, με στόχο να διαπιστώσει αν τα χρήματα θα αλλάξουν τη ζωή τους!

Ο Yusaku Maezawa, ιδρυτής του Zozotown, ενός από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα ένδυσης παγκοσμίως, ο οποίος θα είναι ο πρώτος ιδιώτης που θα πετάξει ως επιβάτης στο φεγγάρι, με το SpaceX του Έλον Μασκ, είναι γνωστός και για τα εκατομμύρια που ξοδεύει για έργα τέχνης και γρήγορα αυτοκίνητα.

Όσον αφορά στο «κοινωνικό πείραμα», όπως το αποκαλεί, και το οποίο ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου 2020, σκοπεύει να μοιράσει 9 εκατ. δολάρια σε 1.000 από τους -περισσότερους από- 7 εκατομμύρια followers του, που θα επιλεγούν τυχαία, αρκεί να έχουν κάνει retweet μια ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης: Αποζημίωση 41 εκατ. ευρώ θα δώσει το ΙΚΕΑ σε γονείς παιδιού που… καταπλακώθηκε από συρταριέρα

Ο ίδιος ο Maezawa θα παρακολουθεί την πορεία του «πειράματός» του, που βασίζεται στη θεωρία των πληρωμών χωρίς προϋποθέσεις σε όλους τους πολίτες, με συχνές έρευνες.

Και σε όσους τον ρωτούν «γιατί το κάνει», απαντά επειδή, πολύ απλά, «έχω τα χρήματα και τον ελεύθερο χρόνο για να το κάνω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This