Απειλούν οι Φρουροί της Επανάστασης: Θα «απαντήσουμε» στις ΗΠΑ με μεγαλύτερο χτύπημα!

Must Read

Το Ιράν θα «δώσει ένα μεγαλύτερο χτύπημα απάντηση στις ΗΠΑ». Aυτό το μήνυμα στέλνουν οι Φρουροί της Επανάστασης, σύμφωνα με το Ιρανικό πρακτορείο Tasnim

Το ιρανικό πρακτορείο επικαλείται τον ανώτερο αξιωματικό Αμπντολάχ Αραγκί, ο οποίος έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά το διάγγελμα Τράμπ κατά το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι το Ιράν φαίνεται “να υπαναχωρεί” μετά τις πυραυλικές επιθέσεις που δεν προκάλεσαν θύματα μεταξύ των Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ.

Επιπλέον το Tasnim επικαλείται και άλλον ένα πρόσωπο. Συγκεκριμένα τον αναπληρωτή διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης Αλί Φανταβί ο οποίος δήλωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στόχων αποτελούν επίδειξη της ιρανικής, στρατιωτικής ισχύος και πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις “δεν μπορούν να κάνουν τίποτα”.

Εν τω μεταξύ το Ιράν δια του εκπροσώπου Ματζίντ Ταχτ Ραβανσι  στον ΟΗΕ απέρριψε την πρόσκληση Τράμπ για συνεργασία μετά και τις νέες οικονομικές κυρώσεις που ανακοίνωσε στο διάγγελμα του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Έτσι λοιπόν η κατάσταση στην περιοχή παραμένει επικίνδυνα εύφλεκτη ενώ στις ΗΠΑ κατατέθηκε στην Βουλή των Αντιπροσώπων νομοσχέδιο με σκοπό να περιοριστούν οι στρατιωτικές ενέργειες Τραμπ στο Ιράν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This