10-8-2020

Γονείς για κρέμασμα: Άφησαν το 7 μηνών βρέφος τους στο μπαλκόνι και πέθανε από κρυοπαγήματα!

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στη Ρωσία από την είδηση ότι βρέφος 7 μηνών πέθανε από το κρύο, επειδή οι ασυνείδητοι γονείς του το άφησαν στο μπαλκόνι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το BBC, το μωρό βρισκόταν σε καροτσάκι στο μπαλκόνι διαμερίσματος στην περιοχή Khabarovsk της Ρωσίας, εκτεθειμένο σε θερμοκρασίες που άγγιζαν ακόμη και τους -7 βαθμούς Κελσίου!

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το τραγικό περιστατικό, με τις πρώτες μαρτυρίες και καταθέσεις να αναφέρουν πως οι γονείς εικάζεται πως το άφησαν για 5 ώρες στο μπαλκόνι, ώστε να κοιμηθεί… στον φρέσκο αέρα!

Διαβάστε επίσης: Το αεροσκάφος των Ουκρανικών Αερογραμμών έπιασε φωτιά πριν συντριβεί στο Ιράν (video)

Το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ενημέρωσε τους κατοίκους με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μην αφήνουν τα μικρά παιδιά έξω στο κρύο ασυνόδευτα, καθώς οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές. «Να γνωρίζετε πάντα που και με ποιόν είναι τα παιδιά σας», αναφέρουν οι αναρτήσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση, το υπουργείο αναφέρει ότι, ειδικά στο Khabarovsk, τα παιδιά πέφτουν όλο και πιο συχνά θύματα της κακοκαιρίας, λόγω της αμέλειας από τους γονείς τους και της άγνοιας για τα βασικά μέτρα ασφαλείας σε ακραίες καιρικές συνθήκες!

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ