Γονείς για κρέμασμα: Άφησαν το 7 μηνών βρέφος τους στο μπαλκόνι και πέθανε από κρυοπαγήματα!

Must Read

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στη Ρωσία από την είδηση ότι βρέφος 7 μηνών πέθανε από το κρύο, επειδή οι ασυνείδητοι γονείς του το άφησαν στο μπαλκόνι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το BBC, το μωρό βρισκόταν σε καροτσάκι στο μπαλκόνι διαμερίσματος στην περιοχή Khabarovsk της Ρωσίας, εκτεθειμένο σε θερμοκρασίες που άγγιζαν ακόμη και τους -7 βαθμούς Κελσίου!

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το τραγικό περιστατικό, με τις πρώτες μαρτυρίες και καταθέσεις να αναφέρουν πως οι γονείς εικάζεται πως το άφησαν για 5 ώρες στο μπαλκόνι, ώστε να κοιμηθεί… στον φρέσκο αέρα!

Διαβάστε επίσης: Το αεροσκάφος των Ουκρανικών Αερογραμμών έπιασε φωτιά πριν συντριβεί στο Ιράν (video)

Το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ενημέρωσε τους κατοίκους με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μην αφήνουν τα μικρά παιδιά έξω στο κρύο ασυνόδευτα, καθώς οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές. «Να γνωρίζετε πάντα που και με ποιόν είναι τα παιδιά σας», αναφέρουν οι αναρτήσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση, το υπουργείο αναφέρει ότι, ειδικά στο Khabarovsk, τα παιδιά πέφτουν όλο και πιο συχνά θύματα της κακοκαιρίας, λόγω της αμέλειας από τους γονείς τους και της άγνοιας για τα βασικά μέτρα ασφαλείας σε ακραίες καιρικές συνθήκες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This