Η Μελάνια ερωτευμένη με τα υπέροχα… πόδια του Τραμπ!

Must Read

Πολλές «πιπεράτες» λεπτομέρειες για τη σχέση της πανέμορφης Μελάνια Τραμπ με τον σύζυγό της, Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, περιλαμβάνονται στο πολυαναμενόμενο βιβλίο της Κέιτ Μπένετ, δημοσιογράφου του CNN, για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ με τίτλο «Free Melania». Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει βέβαια η αναφορά της Μελάνια στο μέρος του σώματος του προέδρου που λατρεύει περισσότερο.

«Εχει όμορφα πόδια. Υπέροχα πόδια. Πανέμορφα, μακριά υπέροχα πόδια», όπως ομολογεί η ίδια στο βιβλίο, αν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ -που κατά το παρελθόν δέχθηκε βέλη δηλητηριώδους κριτικής για τη φωτό του με λευκό σορτσάκι ενώ έπαιζε τένις- δεν φημίζεται για το γυμνασμένο του σώμα. Ταυτόχρονα, στο βιβλίο «Free Melania» η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό και είχαν «ζώσει» τον Λευκό Οίκο για το γεγονός ότι κοιμούνται ξεχωριστά. 

Δείτε επίσης: Χαμενεΐ: «Η διαβολική Αλβανία συνδράμει τις ΗΠΑ εναντίον του Ιράν»

Μάλιστα αναφέρεται πως όχι απλώς κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια, αλλά τα βράδια ο καθένας πάει σε διαφορετικό όροφο του προεδρικού μεγάρου. Παρ’ όλα αυτά η Μελάνια φέρεται ότι έχει πει για τον κατά σχεδόν 24 έτη μεγαλύτερο άνδρα της ότι «είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη»!

Ακόμη δεν είναι λίγες οι φορές που σπεύδει να «ανεβάσει» τρυφερές φωτογραφίες τους στον λογαριασμό της στο Instagram, μεταξύ των οποίων και μία στην οποία τον χαρακτηρίζει «όμορφο», διαψεύδοντας εμμέσως όσα έχουν γραφεί κατά καιρούς για τα σύννεφα στον γάμο τους που μετρά 15 χρόνια. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This