Στημένες δημοσκοπήσεις για τη «Μεγάλη Αλβανία» υπό την… αιγίδα του Σόρος

Must Read

Το ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος συνεχίζει απροκάλυπτα να κατευθύνει και να επηρεάζει στην κατεύθυνση για τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», εξέλιξη που συνιστά ανατροπή στο status quo στην περιοχή των Βαλκανίων και συνιστά ευθεία και σαφή υπονόμευση των ελληνικών συμφερόντων.

Αλλωστε, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και «έμπορος ψυχών» κάνει ό,τι μπορεί για να χρησιμοποιήσει το μουσουλμανικό στοιχείο ως «γέφυρα» μεταξύ Τουρκίας και Αλβανίας για να πλήξει την Ελλάδα. Το μαρτυρούν άλλωστε τα αλισβερίσια άλλοτε του πατήρ και άλλοτε του υιού Σόρος με τον Ταγίπ Ερντογάν, τον Εντι Ράμα και εσχάτως τον Ζόραν Ζάεφ των Σκοπίων. Το κακό και δυσάρεστο είναι ότι και στη χώρα μας το σύστημα Σόρος έχει εξαγοράσει συνειδήσεις ανθρώπων που επηρεάζουν τα κοινά και βρίσκονται σε κρίσιμες θέσεις.

Δείτε επίσης: Έκτακτο βασιλικό συμβούλιο συγκάλεσε η Ελισάβετ ελέω Megxit

Με ποιον τρόπο ή μάλλον με ποιον επιπλέον τρόπο επιχειρεί το σύστημα Σόρος να πείσει και να υπαγορεύσει την ενοποίηση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο με απώτερο στόχο τη «Μεγάλη Αλβανία»; Με στημένες δημοσκοπήσεις με τι οποίες δήθεν οι πολίτες βλέπουν θετικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ακόμη και… πληρώνοντας σχετικό φόρο.

Συγκεκριμένα, το Ιδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του Κοσσυφοπεδίου (KFOS) και το Ιδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας της Αλβανίας (OSFA) προχώρησαν πρόσφατα σε δημοσίευση σχετικής δημοσκόπησης, με το ερώτημα φυσικά της ενοποίησης. Αφού καταγράφουν οι δήθεν έρευνες τους λόγους που οι κάτοικοι διαφωνούν με την ένωση (τονίζεται ότι στην Πρίστινα αυτοί που αντιδρούν στην ένωση μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Αλβανίας είναι συντριπτική), καταλήγουν με το συμπέρασμα ότι σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία για την ένωση οι Αλβανοί στην Αλβανία θα ψήφιζαν υπέρ σε ποσοστό 59%, ενώ στο Κοσσυφοπέδιο το ποσοστό αυτό φθάνει στο 47%».

Στη δημοσκόπηση τέθηκε το ερώτημα εάν οι πολίτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ακόμη και φόρο που θα επιτρέψει την εθνική ενοποίηση. Τόσο μεγάλη είναι η πρεμούρα του Σόρος για την ενοποίηση. Η προθυμία των Αλβανών της Αλβανίας δήλωσε κατά 29,5% ότι συμφωνεί με έναν φόρο, ενώ στο Κοσσυφοπέδιο το ποσοστό αυτό έφτασε το 43,5%. Τα δεδομένα ότι οι πολίτες στην Αλβανία και στο Κοσσυφοπέδιο πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα έτσι και ο διεθνής παράγοντας δεν ευνοεί την ένωση περνούν σε δεύτερο πλάνο, γιατί προφανώς στέκονται εμπόδιο στα σχέδια του Σόρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This