Ρωσίδα μοντέλο της «Vogue» τσακίστηκε πέφτοντας από τον τρίτο, αλλά οι δικοί της θεωρούν ότι την έσπρωξαν!

Must Read

Πυκνό μυστήριο «σκεπάζει» την πτώση 21χρονης Ρωσίδας, μοντέλου της «Vogue», από το παράθυρο της κατοικίας του φίλου της, όπου γινόταν πάρτι με αλκοόλ και ναρκωτικά! 

Η Ξένια Πούντους, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο για λογαριασμό της ρωσικής «Vogue», βρέθηκε ημίγυμνη και βαριά τραυματισμένη έξω από μια πολυκατοικία στη Μόσχα. Κι ενώ, προς το παρόν, παραμένει μυστήριο το πώς βρέθηκε εκεί, συγγενείς και φίλοι της υποψιάζονται πως «παίζει» απόπειρα συγκάλυψης εγκλήματος.

ΡΩΣΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΕΚΡΗ

Η 21χρονη, που εκτός από τη «Vogue Russia» έχει ποζάρει και για τη ρωσική εκδοχή του περιοδικού «Tatler», εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 11/1 από οδοκαθαριστή πίσω από κάτι θάμνους, στον εξωτερικό χώρο της πολυκατοικίας όπου μένει ο σύντροφός της, Αντρέι Μπακόφ.

Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ, η Πούντους έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα, ενώ είχε και σπασμένη λεκάνη, πλευρά και πόδια. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, η 21χρονη κοπέλα, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της σε νοσοκομείο της Μόσχας, είχε μείνει αναίσθητη στο συγκεκριμένο σημείο επί ώρες, με τη θερμοκρασία του σώματός της να είχε πέσει στους -5 βαθμούς Κελσίου!

ΡΩΣΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΤΩΣΗ
Το κτίριο στη Μόσχα, όπου βρέθηκε πεσμένη η Ξένια Πούντους

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι ο φίλος της, Αντρέι Μπακόφ, είναι εγγονός του 74χρονου, πολυβραβευμένου Ρώσου σκηνοθέτη Νικίτα Μιχαλκόφ και γιος της 45χρονης ηθοποιού και μοντέλου Άνα Μιχάλκοβα.

Και με βάση ανώνυμες πηγές που επικαλούνται, το βράδυ της Παρασκευής με ξημερώματα Σαββάτου, στο διαμέρισμα του Μπακόφ, στον τρίτο όροφο της εν λόγω πολυκατοικίας, γινόταν πάρτι με άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά.

Κάποια στιγμή, η 21χρονη Πούντους φέρεται ότι έπεσε από παράθυρο του διαμερίσματος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ΡΩΣΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΕΚΡΗ

Η μητέρα της Πούντους και η φίλες της, μεταξύ των οποίων το μοντέλο Αλέσια Καφελνίκοβα, κόρη του τενίστα Γεβγκένι Καφέλνικοφ, απορρίπτουν το ενδεχόμενο ατυχήματος και καταγγέλλουν απόπειρα συγκάλυψης εγκλήματος!

Διαβάστε επίσης: Έξι γάτες «σέρνουν» στα δικαστήρια τις αμερικανικές αρχές για παραβίαση των δικαιωμάτων τους

Υποστηρίζουν, μάλιστα. ότι κάποιος μετακίνησε τη σχεδόν γυμνή και αναίσθητη Πούντους πίσω από τον θάμνο για να την… κρύψει, τονίζοντας ότι η 21χρονη δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This