Άνδρας με προβλήματα ακοής μηνύει το Pornhub, επειδή τα βίντεο που ανεβάζει δεν διαθέτουν… υποτίτλους!

Must Read

Το παράπονό του για το γεγονός ότι δυσκολεύεται να απολαύσει τα βίντεο του Pornhub, διατύπωσε άνδρας που πάσχει από κώφωση, θεωρώντας ότι οι χειριστές του θα έπρεπε να παρέχουν και… υπότιτλους!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της New York Post, ο παραπονούμενος αποφάσισε να υποβάλει αγωγή κατά της δημοφιλούς πλατφόρμας, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει ομοσπονδιακό νόμο της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Yaroslav Suris από το Μπρούκλιν των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι το Pornhub παραβιάζει τα δικαιώματα του ιδίου, καθώς και πολλών άλλων ανθρώπων, όπως προκύπτει από το Νόμο για τους Πολίτες με Αναπηρία των ΗΠΑ, επειδή οι κωφοί και τα άτομα με μειωμένη ακοή δεν καταλαβαίνουν το… ηχητικό μέρος των ερωτικών ταινιών!

Μάλιστα, πέρα από το Pornhub, στην αγωγή γίνεται, επίσης, αναφορά και σε άλλα sites και πλατφόρμες ερωτικού περιεχομένου της εταιρείας MindGeek, όπως το YouPorn και το RedTube.

Η απουσία υποτίτλων μειώνει την απόλαυση

Όπως αναφέρει στην αγωγή του, ο Suris προσπάθησε να παρακολουθήσει μια ποικιλία από βίντεο και στα τρία site, μεταξύ των οποίων και τα «Καυτή θετή θεία κάνει baby sitting σε ανυπάκουη ανηψιά», «Καυτή αστυνομικός καταφέρνει έναν μάρτυρα να μιλήσει», «Μια λεσβιακή πράξη και λόγια πρόστυχα» και «Η 18χρονη ξανθιά στρίπερ Σαμάνθα σε όργια», ωστόσο, η έλλειψη υποτίτλων του… στέρησε την απόλαυση!

«Οι συγκεκριμένοι ιστότοποι είναι “μέρη δημόσιας διευκόλυνσης” που, όμως, αρνούνται την πρόσβαση όλων στο περιεχόμενο των βίντεο, που είναι διαθέσιμο σε ακούοντα άτομα και συνεπώς παραβιάζουν τον Νόμο», αναφέρεται στην αγωγή, «φωτογραφίζοντας» το Νόμο για τους Πολίτες με Αναπηρία (ADA), ο οποίος απαγορεύει ρητά τη διάκριση εναντίον των ανθρώπων με αναπηρίες σε τομείς όπως «εργασία, μεταφορές, επικοινωνίες και πρόσβαση σε κρατικά και τοπικά κυβερνητικά προγράμματα και υπηρεσίες».

Διαβάστε επίσης: Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Ο καπνός στα… γεννητικά όργανα των γυναικών εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους

Προκειμένου, δε, να επισημάνει τη σοβαρότητα της όλης κατάστασης, ο Suris ανέφερε ότι είχε πληρώσει συνδρομή για premium περιεχόμενο, οπότε αυτό που επιδιώκει, είναι ο ίδιος να λάβει αποζημίωση και η εταιρεία να τιμωρηθεί και να τής επιβληθεί πρόστιμο.

«Κατανοούμε ότι ο Yaroslav Suris μηνύει το Pornhub, ισχυριζόμενος ότι αρνούμαστε σε κωφούς και με μειωμένη ακοή ανθρώπους την πρόσβαση σε βίντεο μας», ανέφερε εκπρόσωπος του Pornhub, επισημαίνοντας ότι «ενώ γενικώς δεν σχολιάζουμε αγωγές που είναι εκκρεμείς, θα θέλαμε να αδράξουμε την ευκαιρία για να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κατηγορία υποτίτλων (CC)».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This