«Οπλισμένος» κόκορας, προσπαθώντας να το σκάσει από κοκορομαχία, τραυμάτισε θανάσιμα θεατή! (video)

Must Read

Κόκορας «οπλισμένος» με λεπίδα, προσπάθησε να το σκάσει από παράνομη κοκορομαχία και σκότωσε θεατή, που βρέθηκε τη… λάθος στιγμή στο λάθος σημείο!

Παρά την κατακραυγή που έχει δεχθεί κατά καιρούς από φιλοζωικές οργανώσεις, ο θεσμός της κοκορομαχίας, παρότι απαγορευμένος, συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα θεάματα σε χώρες όπως η Ινδία.

Να, όμως, που ήρθε η στιγμή όπου επιβεβαιώθηκε πως, πέρα από τα άτυχα πτηνά, το εν λόγω «άθλημα» μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνο ακόμη και για τον άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης: Πέντε άνθρωποι κάηκαν από βραστό νερό μετά από έκρηξη σωλήνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου (video)

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια κοκορομαχίας στο χωριό Πραγκανταβάραμ της Ινδίας, κόκορας που έφερε λεπίδα δεμένη στα πόδια του, «κατάφερε» ένα φονικό -όπως αποδείχθηκε- χτύπημα στον 55χρονο Saripalli Venkateswara Rao, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με τη New York Post, η οποία επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, το ένστικτο της επιβίωσης ήταν που ώθησε τον κόκορα στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα χέρια του διοργανωτή, τραυμάτιζοντας θανάσιμα στην κοιλιά τον άτυχο 55χρονο, που καθόταν πολύ κοντά στο σημείο όπου συνέβη η αναμπουμπούλα.

Δείτε βίντεο από τον απεχθή θεσμό της κοκορομαχίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This