Ζευγάρι έζησε μαζί 65 χρόνια και πέθαναν την ίδια ημέρα

Must Read

Το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» έκαναν πράξη ο 86χρονος Τζακ και η 83χρονη σύζυγός του, Χαριέτ Μόρισον.

Το αγαπημένο ζευγάρι όχι μόνο έζησε μαζί 65 χρόνια αλλά άφησαν την τελευταία τους πνοή την ίδια ημέρα, στις 11 Ιανουαρίου 2020.

Οι δυο τους ζούσαν σε οίκο ευγηρίας τα τελευταία χρόνια και είχαν ζητήσει να μετακινήσουν τα κρεβάτια τους δίπλα δίπλα ώστε να μπορούν να κρατιούνται από το χέρι όταν θα έκλειναν τα μάτια τους.

«Είμαι τόσο λυπημένη, αλλά ξέρω ότι θα είναι ξανά μαζί και ήρεμοι. Είναι μια ιστορία αγάπης προορισμένη να γίνει βιβλίο», ήταν τα λόγια της προσωπικής νοσοκόμας του ζευγαριού.

Η ίδια αποκάλυψε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1955 όταν ο Τζακ εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου και η Χαριέτ ήταν επιβάτης. «Πήγαν για δείπνο και έκτοτε δε χώρισαν ποτέ», σημείωσε η νοσοκόμα.

Ο Τζακ και η Χαριέτ παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, απέκτησαν δύο αγόρια και τα τελευταία χρόνια ζούσαν στον οίκο ευγηρίας λόγω τραυματισμών που είχαν από πτώσεις.

Δείτε επίσης: Έκανε τέσσερις ληστείες και μόλις αποφυλακίστηκε έκανε και… πέμπτη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This