Υπάλληλος καταγγέλλει το αφεντικό της HSBC ότι αφού χώρισαν την «μπλόκαρε» επαγγελματικά

Must Read

Τον δικό της «Χάρβεϊ Γουάινστιν» φαίνεται ότι είχε ο βρετανικός τραπεζικός όμιλος HSBC, όπως αποκαλύπτεται σε αγωγή που κατέθεσε υπάλληλος της τράπεζας σε βάρος του παντρεμένου αφεντικού της, κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να την καταστρέψει μετά την ερωτική τους σχέση.

Η Μάντλιν Λάκχαμ διατηρούσε παράνομη σχέση με το αφεντικό της και πατέρα τεσσάρων παιδιών Ρόμπερτ Κλεγκ, ο οποίος μάλιστα της είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν αγαπούσε τη σύζυγό του και ότι είχε και άλλες εξωσυζυγικές σχέσεις.

Δείτε επίσης: Ξεκίνησε η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ

Όταν χώρισαν επειδή εκείνος την απάτησε με άλλη, ο Κλεγκ, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματός της διεθνώς, συνέχιζε να την παρενοχλεί σεξουαλικά και να την κάνει να αισθάνεται άχρηστη σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Παράλληλα, φρόντιζε να φλερτάρει με άλλες υπαλλήλους παρουσία της και να ψιθυρίζει στο αυτί μιας εξ αυτών «κάναμε καταπληκτικό σεξ».

Η Λάκχαμ, η οποία ήταν εξωτερική συνεργάτιδα της τράπεζας, επρόκειτο να αποκτήσει μόνιμη θέση με ετήσιες απολαβές ύψους 150.000 ευρώ, υπόσχεση όμως που δεν υλοποιήθηκε ποτέ, επειδή χώρισαν και εκείνος στράφηκε εναντίον της. Για τον λόγο αυτόν κατέθεσε αγωγή για διάκριση με βάση το φύλο, τόσο σε βάρος της HSBC όσο και του Κλεγκ. Και οι δύο πλευρές όμως αρνούνται τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This