Αποτρόπαιο έγκλημα στην Αριζόνα – Μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της την ώρα που τα νανούριζε

Must Read

Υπό τους ήχους τρυφερών νανουρισμάτων έπνιξε τα τρία παιδιά της νεαρή μητέρα στην Αριζόνα, την ώρα που δύο συγγενείς της βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού της, έχοντας πλήρη άγνοια για όσα διαδραματίζονταν στην κρεβατοκάμαρα.

Η 22χρονη Ρέιτσελ Χένρι συνελήφθη από τις Αρχές για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, ηλικίας τριών ετών, ενός έτους και επτά μηνών, τα άψυχα σώματα των οποίων βρέθηκαν τακτοποιημένα σε έναν καναπέ «σαν να κοιμούνταν». 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 22χρονη παιδοκτόνος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις της, λέγοντας ότι ξεκίνησε με την ενός έτους κόρη της, την οποία έπνιξε κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται. Η Χένρι είπε ότι το κοριτσάκι κλότσαγε την ώρα που το έπνιγε μπροστά στα μάτια του τρίχρονου αδερφού του, το οποίο φώναζε «όχι» και χτυπούσε τη μητέρα του για να σταματήσει.

Εν συνεχεία, άφησε το νεκρό κοριτσάκι στο πίσω δωμάτιο του σπιτιού και άρχισε να κυνηγάει τον γιο της, μέχρι που την επισκέφτηκαν δύο συγγενείς. Οση ώρα εκείνοι κάθονταν στο σαλόνι, η Χένρι έπιασε το αγόρι και το οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, δήθεν για να το κοιμίσει. Αφού έπνιξε και αυτό, πήρε το επτά μηνών κοριτσάκι της, το τάισε μέχρι να αποκοιμηθεί και έπραξε το ίδιο. Οπως είπε στους αστυνομικούς, και στα τρία παιδιά της τραγουδούσε νανουρίσματα την ώρα που τα σκότωνε. 

Αν και δεν έδωσε κάποια εξήγηση για την πράξη της, συγγενείς της είπαν ότι ήταν εθισμένη στις μεθαμφεταμίνες και συμπεριφερόταν παράξενα το τελευταίο διάστημα.

Δείτε επίσης: «Οπλισμένος» κόκορας, προσπαθώντας να το σκάσει από κοκορομαχία, τραυμάτισε θανάσιμα θεατή! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This