Τετάρτη 23/6/2021

Έλυναν σταυρόλεξα κι έφτιαχναν σαΐτες στη… δίκη του Τραμπ (video)

Όχι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι γερουσιαστές που θα αποφασίσουν για το αν θα απομακρυνθεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, στο τέλος της δίκης που διεξάγεται στη Γερουσία, κατόρθωσαν να παραμείνουν στις θέσεις τους και να ακούσουν την επιχειρηματολογία των Δημοκρατικών κατά του Αμερικανού προέδρου για περίπου 20 λεπτά.

Η κάμερα έπιασε κάποιους εξ αυτών να λύνουν σταυρόλεξα, άλλους να φτιάχνουν σαΐτες με τα χαρτιά τους κι άλλους να φλερτάρουν με τον ύπνο, καθώς η διαδικασία αποδείχθηκε μακρά. Οι γερουσιαστές άρχισαν να φεύγουν από την αίθουσα, αφού ο Δημοκρατικός βουλευτής Άνταμ Σιφ, που ανέλυσε την επιχειρηματολογία της απαγγελίας κατηγοριών από τους Δημοκρατικούς σε βάρος του προέδρου Τραμπ, τους ευχαρίστησε για την προσοχή που επέδειξαν στη διάρκεια της 20ωρης διαδικασίας, κατά τις δύο πρώτες ημέρες.

Χθες, οι κατήγοροι επρόκειτο να αναφερθούν στην άλλη κατηγορία που έχει απαγγελθεί σε βάρος του Τραμπ, αυτή της παρακώλυσης του έργου του Κογκρέσου. Ωστόσο, δεδομένης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στη Γερουσία (53 έδρες στις 100), οι Δημοκρατικοί δεν έχουν ουσιαστικά καμιά πιθανότητα να κερδίσουν τη δίκη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ